Astra J Benzin yakıt tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut7105
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Benzin yakıt tüketimleri

Benim tüketimde havaların düzelmesi ile 8lt civarına indi.  dancee Lastikleride yazlıklara çevirirsem 7,8 leri görebilirim sanırım.

bulent_tnt link' Alıntı:
ben uzun yola cıkmadım hiç ama paso trafıkte yukselıyor
sıfırlayınca yukselmesı ıcın uzun yolamı cıkmak gerek ..?

tam tersi bence uzun yolda düşer.
yok yanlış anlatmışım uzunyola çıkmadan tamamen istanbul da kullarak elde edilen değerse gerçek değerdir 0 lasa da 8 den başlayıp yine 7 e düşer demek istemiştim

11.7 diyorum nasıl düşecek bu diye sormadan da edemiyorum. (:

GNSpower link' Alıntı:
11.7 diyorum nasıl düşecek bu diye sormadan da edemiyorum. (:
ya sürekli redline gidiyorsun yada izmir de köprü trafiği buldun orda takılıyorsun  maşallah  :)

gün itibarı ile 12.5lt bayaa iyi bir rakam çünkü sürekli 3-4km lik kısa mesafe kullanıyorum :)

astraowner link' Alıntı:
ya sürekli redline gidiyorsun yada izmir de köprü trafiği buldun orda takılıyorsun  maşallah  :)

Redline bile göremedim, manuele alıp çok kastırmaya kalkarsam "Shift Denied" diyor kaale bile almıyor beni. ((:

Trafikte görmüyoruz pek öyle. Kendine münasır takılıyor benim arabam. Menzili de 530 km. Manyak araba. (:

astraowner link' Alıntı:
yok yanlış anlatmışım uzunyola çıkmadan tamamen istanbul da kullarak elde edilen değerse gerçek değerdir 0 lasa da 8 den başlayıp yine 7 e düşer demek istemiştim
ben genede ıstanbulda 7 zor dıyorum
sıfırlasın arkadas baksın
gecen şahının aracındada hic sıfırlamamış trafıkte kaldık hep 10 lt yazıyodu
sonra bi sıfırladık 10 dk sonra 18 lt yazdı

astraowner link' Alıntı:
kaçak mı var acaba :)

Egzozdan saçıyorum bence. ((:

tamam ama onun ortalama çok uzundur o yüzden  zaten 0 layıp hemen trafiğe girince 25 lt de gösterir önemi yokki  sonuçta çok kısa bir ortalama içinde sadece dur kalk olursa tabiki fazla gösterir bu bir gösterge değildir önemli olan sürekli kullanımda ve sürekli ş.içinde kaç gösterdiği benim 4000 km lik ortalama var şuan araçta 8.9 da şuan tamamen ş.içi beşiktaş-levent arası klima hep açık ortalamam bu sıfırlayıp 5 dk dur kalk yapsam benimde 15 gösterir dizelde bile 10 gösterir buna takılmayın

Geri