Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
spitemre link' Alıntı:Benımde tek far olayı kaldı bı xenon yaptımmı hersey bıtmıstır araba adına yapılacak bırsey kalmıyor bende
GNSpower link' Alıntı:Olmaz, olamaz. Arabanın işi bitmez, yapılacak birşey illa bulunur. (![]()
Abi bildiğiniz gibi Hella farları sökmek tam bir işkence. Kullanılan silikon sıcakla kendini bırakmıyor. Kenarlardan açarak uzun süren emekle ancak açılabiliyor. Forumdan bir arkadaş gönüllü olsa da sizin güzel bir çalışmanız görsek çok iyi olur.oktay toker link' Alıntı:Eline,cebine sağlık.
Aydınlatma olarak artık daha iyi.
Bu far modeli için daha detaylı çalışma imkanlar dahilinde iyi olur.Modifiyeye çok açık bir far.
madmax50 link' Alıntı:Abi bildiğiniz gibi Hella farları sökmek tam bir işkence. Kullanılan silikon sıcakla kendini bırakmıyor. Kenarlardan açarak uzun süren emekle ancak açılabiliyor. Forumdan bir arkadaş gönüllü olsa da sizin güzel bir çalışmanız görsek çok iyi olur.
Kasım Çınar link' Alıntı:Mustafa sanirim aradigin gonullu benim fakat farlarin acilip orjinal halinin bozulmasi bende biraz tedirginlik yaratiyor
spitemre link' Alıntı:Vereyım ben yaa farları ısterse kırsın sorun yok kor topal cakarım sellektoru yıne şimşek gıbı![]()
![]()
Kasım Çınar link' Alıntı:Emre alirim farlarini ha![]()
Kasım Öınar link' Alıntı:Mustafa sanirim aradigin gonullu benim fakat farlarin acilip orjinal halinin bozulmasi bende biraz tedirginlik yaratiyor