Astra J cam filmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J cam filmi

Fiyat çok iyi burada 300 den aşağı kimse ellemiyor 100-150 ye şahincilerin arabalarına takıyorlar anca, hayırlı olsun güle güle kullanın kışın pek bişey anlamazsınız ama yazın Ankara nın yakıcı sıcağında çok işinizi görecek. Ne marka film kullandılar questionnn

beyazda çok tatlı duruyor bence iyi günlerde kullanın :)

niko22 link' Alıntı:
Fiyat çok iyi burada 300 den aşağı kimse ellemiyor 100-150 ye şahincilerin arabalarına takıyorlar anca, hayırlı olsun güle güle kullanın kışın pek bişey anlamazsınız ama yazın Ankara nın yakıcı sıcağında çok işinizi görecek. Ne marka film kullandılar questionnn

Ben Lumar için 250 TL fiyat aldım ama işçiliklerine güvenemediğim için kendi ustama yaptırdım. Film 3M marka forumda aktif arkadaşlar için 120 TL fiyat aldım.  Bunun dışında 150 TL fiyat. Ben de filmleri estetikten çok güneş ışığı için takdırdım. Yaz sıcağında çok çok faydalı.

ozgun88 link' Alıntı:
beyazda çok tatlı duruyor bence iyi günlerde kullanın :)

Teşekkür ederim, çok daha iyileri sizin olsun.

Stoplarda çok tatlı durmuş şıkır şıkır benimde aklıma yatıyor yavaş yavaş ama bazı araçlarda görüyorum mat ve koyu o zaman vazgeçiyorum, sizinkini görünce heveslendim şimdi dancee

Mustafa sen kapı çıtalarına da mı folyo çektirdin? T bölgesine ?

yavuzozkan link' Alıntı:
Mustafa sen kapı çıtalarına da mı folyo çektirdin? T bölgesine ?

Evet Yavuz tüm çıtalarda piano black kaplama var.

yavuzozkan link' Alıntı:
Güle güle kullan kardeşim. :)

Saol kardeşim, seni gördükçe mahcup oluyorum hoparlör konusunda. 5 gündür yurtdışındaydım sabah geldim. Yarın kesin kargoya vereceğim kusura bakma  :)

Benim önler 1 arkalar 2 ama önleri söküp 2 yapıcam ve ön büyük cama da 0.5 cektirecem sizin ustaya ugrayasam mutlaka, ankaranın suandaki günesinden bile ici baya ısınıyor yazın ne yapacaz film olmazsa en iyisi simdiden yaptırmak, hayırlı olsun güzel olmus

Geri