Astra J cam filmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J cam filmi

hosta link' Alıntı:
Güzel olmuş güle güle kullanın. Özellikle piano blackler çok hoşuma gitti. Sadece bunları yaptırmak için fiyat alabilir miyim acaba ?

Volkan bey direk kaplamaları çok basit işçilikteki özene göre 30-50 TL arası fiyatı olur.

Slm murat arkadaşım bende aracıma film çektireceğimde biriki ustaya gittim fiyat ve malzeme maliyeti ve işçilik çok kötü ben mamakta oturuyorum bu senin yaptırdığın ustaya yaptırabiliemiyiz adres yakınmı nerde bide 3m utravıole Işıl geçirmeyen cam filmi varmı bilgin varmı ne yapayım

ahmetkbdy link' Alıntı:
Slm murat arkadaşım bende aracıma film çektireceğimde biriki ustaya gittim fiyat ve malzeme maliyeti ve işçilik çok kötü ben mamakta oturuyorum bu senin yaptırdığın ustaya yaptırabiliemiyiz adres yakınmı nerde bide 3m utravıole Işıl geçirmeyen cam filmi varmı bilgin varmı ne yapayım

Bence il durumunu guncelleyin

Mustafa hocam hayırlı olsun kardeşim, konuyu yeni gördüm güle güle kullanın çok güzel duruyor.

17 sindede muayenem var cam filmlerini söksemmi? ne dersiniz.

DERSİMLİ link' Alıntı:
17 sindede muayenem var cam filmlerini söksemmi? ne dersiniz.

Arkadasim gecen hafta muayeneye girdi cam filmli araciyla hafif kusurla gecti...

Merhabalar, aracınız güzel olmuş bende düşünüyorum Ankara'da nerede bu yer yaptırdığınız?

Başkan herkesin aracı hafif kusurlu geçer eğer dersimli girerse muayne den kalır geçmez.

tunc link' Alıntı:
Başkan herkesin aracı hafif kusurlu geçer eğer dersimli girerse muayne den kalır geçmez.

Gerçekçi bir yaklaşım Tarık.  kahka536

Geri