mert kardeşim ben senin yaşın kadar araba değiştirmiş yazılım attırmış yerine göre box ta kullanmış bu işlerle uzak biri değilim kaldıki ben yazılım işi kötü demedim boxta mükemmel bi alet demedim + lar ve - leri söyledim elimde halen box cihazı var ve 3 senedirde kullanıyorumda şuanda arkadaşımın aracında zararını görmedimde memnunumda şu anki aracım benzinli ve yazılımlı yarın öbür gün satıcam ne olcak yazılım gitti araçla beraber yeni alcam onada attırcam benzinli olursa dizel alırsam boxu geri alcam arkadaşımdan olay bu kadar basit daha dün bu işleri internetten ordan burdan okuyup kulaktan dolma bilgilerle dolupta tavsiyede bulunma uyguladıysan zararını gördüysen öyle tavsiyede bulun kimseyede yok sizin kafa ucuz olsun cepte kalsın gibi aşağılayıcı kelimelerde bulunma !!!!! o dediğin mantıkta olsam az yakan kaçmayan bi araca binerdim bu işlerede para kaçırmazdım
Ben kendi adıma konuşayım ve konuya açıklık getireyim Yaptıracak arkadaş kendi karar versin yazılım attıracaksa adam gibi birine işinin ustası erbabı bu işi merdiven altı yapmayan adını duyurmuş birine yaptırsın yok box alacam diyorsada sağlam düzgün bi marka alsın piyasadaki 300 -600 tl liklerden değil .....marka vermeyelim reklama girmesin....