astra j elektronik park freni 70-0 test

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: astra j elektronik park freni 70-0 test

mert sızden sonra apacının bırı pesıme takıldı agzının payını verdımde.ısıklarda kalktık adam 1. vıtesten 2 ye cekene kadar benım actıve select coktan 3 e atmıştı mesafeyı sen dusun.

Yol tutuşu iyi arabayla da yanlamak sıkıcı..

Astra yı denemedim ama Focus la el freniyle kaymak istediğimde aracın arkası sürekli asfalta tutunmaya çalışarak keyfi tırpanlıyordu.

Ulaş senin plakan ne?Bileyim de tedbirimi alayım.Söke yollarında el frenini kullanan astralı.Çünkü el frenini kullanınca fren lamban da yanmaz.Maazallah çarparız falan (: Arkadan çarptın,suçlusun derler adama (:

sanalbiri link' Alıntı:
Ulaş senin plakan ne?Bileyim de tedbirimi alayım.Söke yollarında el frenini kullanan astralı.Çünkü el frenini kullanınca fren lamban da yanmaz.Maazallah çarparız falan (: Arkadan çarptın,suçlusun derler adama (:
:D

bende bugün izmir/kemalpaşada fabrikaya giderken denedim fabrikanın önündeki boş yolda. öğrenmiş olmak iyi oldu. abs den dahamı iyi tutuyor bu fren :)
kuşadasına gelince Ulaş kardeşede uğrarım, annemler orada oturuyorlar ve sık sık gidiyorum bu vesileyle.

Absden daha iyi tutuyor demiyelimde kızaklamadan güvenli duruyor diyelim.Abs ninn ana görevi acil durumlarda aracın konrolünü kaybetmemeyi kolaylaştırmak.

dipp link' Alıntı:
bende bugün izmir/kemalpaşada fabrikaya giderken denedim fabrikanın önündeki boş yolda. öğrenmiş olmak iyi oldu. abs den dahamı iyi tutuyor bu fren :)
kuşadasına gelince Ulaş kardeşede uğrarım, annemler orada oturuyorlar ve sık sık gidiyorum bu vesileyle.
el frenını cekınce artı bi fren sıstemı ek olmuyor arabaya balata +dısk +lastık + aynı yanı dedıgınız alakasız abs den ıyı tutması mantıken ımkansız.

dipp link' Alıntı:
beklerim ,mini bir buluşma olur  :)

bulent_tnt link' Alıntı:
[quote author=dipp link=topic=3259.msg73692#msg73692 date=1324347790]
el frenını cekınce artı bi fren sıstemı ek olmuyor arabaya balata +dısk +lastık + aynı yanı dedıgınız alakasız abs den ıyı tutması mantıken ımkansız.
[/quote]

Ama ayak freninde ön disklere uygulanan güç arkadakilerden her zaman fazladır, aksi taktirde araç düz gidiş stabilitesini bozabilir.

El freni kulanıldığında arkaya daha fazla fren uygulanırsa daha etkin bir yavaşlama sağlanabilir belki bu yüzden hız iyice düşünce tekerler kızaklamaya başlayarak daha etkin bir duruş sağlanıyordur.

bizim araclarda gıderken el frenını cekılı tutunca 4 tekerlege frenleme yapıyor bılıyorum ben..yoksa gıderken cektımmı dıger araclardakı gıbı arabanın arkası donerdi...onun ıcın farkı yok dedım..

Geri