astra j elektronik park freni 70-0 test

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: astra j elektronik park freni 70-0 test

bişi diyeyim dedim millet çullanacak yer arıyormuş :) sonunda gülücük var arkadaşlar...
yalnız deneyen varsa el frenini çekince bu sadece arka fren olarak devreye girmiyor gibi geldi bana.

yok canım ne alaka soyledıgınız mantıksız oldugunu soyledık dogru olarak.. :D :D

Birşeyi merak ettim yalnız, bizim 17 Aralık buluşmasında olanlara da sormak istiyorum, ben 70-0 park freni testini yaparken benim araba yavaşladığında da kızaklama yapmadı diye hatırlıyorum. Yani kastı durdu ama kızaklama olmadı hiç bence. Hatırlayan var mı?

kanka zaten oyle yapıyor tam kızaklamıyor yavas yavas duruyor arac

bulent_tnt link' Alıntı:
kanka zaten oyle yapıyor tam kızaklamıyor yavas yavas duruyor arac

Benimkide bayağı yavaştı gerçekten ha. ((:

Abi sanıyorum bu normal fren testi. El freninde daha da uzamıştı gibi hatırlıyorum mesafe.

kanka sadece bunu cekmısım valla ama goruntuden cıkmadın otekıler gıbı bunuda koy ıstersen baslıga

eşimle birlikte aracı test için gezerken edirne'deki satiş temsilcim ercan bey şakacıbi tavirla bak ne gösterecegim diğer hiç bir aracta yok diyerek bizi uyardı o malum hareketi yaptı sanki aracın önune bir anda fil oturmus gibi oldum arac durdu ama hiç boyle bi etki beklemiyordum. okkkmüthiş bi olay ama kullanmayı hiç kimseye nasip etmesin

Arkadaşlar dün kardeşimle kırmızıda durmak üzereyken bunu denemek geldi aklıma, kardeşime "sıkı tutun" diyip el frenini çekince araba çok güçlü bir şekilde frenleyerek beklediğimden kısa mesafede durdu, bunu yapmadan önce arkadan gelen olmadığını biliyordum ama frenleme çok kuvvetli olduğundan ister istemez biraz panikleyerek tekrar dikize baktım!

Psikolojik mi yoksa düşük hızlardaki fren gücü ayak freninden güçlü mü anlamadım bir ara ayak freni ile kıyaslayacağım.

Geri