astra j elektronik park freni 70-0 test

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: astra j elektronik park freni 70-0 test

Tolga KARACA link' Alıntı:
Arkadaşlar dün kardeşimle kırmızıda durmak üzereyken bunu denemek geldi aklıma, kardeşime "sıkı tutun" diyip el frenini çekince araba çok güçlü bir şekilde frenleyerek beklediğimden kısa mesafede durdu, bunu yapmadan önce arkadan gelen olmadığını biliyordum ama frenleme çok kuvvetli olduğundan ister istemez biraz panikleyerek tekrar dikize baktım!

Psikolojik mi yoksa düşük hızlardaki fren gücü ayak freninden güçlü mü anlamadım bir ara ayak freni ile kıyaslayacağım.

Yol bilgisayarı dın dın dın diye ötüyor ya, panik freni moduna sokuyor insanı. Ekranda ünlem falan. Ondandır belki. (:

Deneyip durmayın yediniz takım taklavatı :D

Tolga hazır artık sende de Active Select var, 70'le giderken bir Roket denemesi yapsana bize. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Tolga hazır artık sende de Active Select var, 70'le giderken bir Roket denemesi yapsana bize. ((:
Senin kadar guzel yapamaz  o doğan.

B֜LENT link' Alıntı:
Senin kadar guzel yapamaz  o doğan.

Benimki gönüllerin Roketi yani. ((:

Bence de güzel yapamam hep Doğan denesin biz izleyelim.

Bence de güzel yapamam hep Doğan denesin biz izleyelim.
Tamam senin arabayla denicekmiş ama.  steeringwheel steeringwheel

B֜LENT link' Alıntı:
Tamam senin arabayla denicekmiş ama.  steeringwheel steeringwheel

Tamam hanıma "eeeh yeter be, evde eşya filan yerleştirmiyorum ne halin varsa gör ben Ankara ya gidiyorum" desin gelsin bekliyorum.

R
için söz veremem ama ((:

Tamam hanıma "eeeh yeter be, evde eşya filan yerleştirmiyorum ne halin varsa gör ben Ankara ya gidiyorum" desin gelsin bekliyorum.

R
için söz veremem ama ((:

-Eeeh yeter be, evde eşya... (Crash, rumble, wreck, smack, ouch!!!) ...yerleştirmeden geçen her saniye bana azap karıcığım, Allah aşkına çamaşırları da ben yıkayayım, mutfağa da ölürüm sokmam seni. Vurma kurban olayım ey nazlı hilal, zavallı kocana bir gül, ne bu şiddet bu ateşli silahla desteklenmiş celal, tamam öldürme, imdat.  ((:

Geri