- Konuyu Başlatan
Cvp: Astra j far sensörü (business)
Olan kablolar zaten onlar sensöru de istediğiniz gibi istenilen yer koyun
Olan kablolar zaten onlar sensöru de istediğiniz gibi istenilen yer koyun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lapsetur' Alıntı:Akşam kontağı çevirince hemen devreye giriyormu yoksa araba çalışıncamı yanıyor. Ayrıca farların yanmaması gerektiği durumlarda far sensörünü nasıl devreden çıkartıyorsunuz.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mmtcopur' Alıntı:güzel peki sis farıda bağlayabildin mi? birde yağmur sensörü için sanırım camın değişmesi gerekir ben öyle biliyorum cam değişmeden takılabilir mi acaba
Bu ürün daha mantıklı gözüküyor hem far sensörü hem yağmur sensörü geliyor uygulamadan sonra tüm fotoları yuklerseniz ziyadesiyle mutlu oluruz [WHITE SMILING FACE] kendiniz mi montaj yapacaksınız yoksa dışarda mi yaptiracaksiniz. Birde acaba yağmur sensörü aracın orjinal silecek kolundan mi kumanda olacakütenmen' Alıntı:mmtcopur' Alıntı:güzel peki sis farıda bağlayabildin mi? birde yağmur sensörü için sanırım camın değişmesi gerekir ben öyle biliyorum cam değişmeden takılabilir mi acaba
Sis farını bağlamak istedim ama çok tuzlu depo marka sis farıyla bile fiyat 500 lirayı buluyor o yüzden üzerine hiç düşmedim ama olmaz değil. Benim aldığım sistem orjinal değil üniversal her araca uygulanabilir ön cama sensörü taktım kutusundan çıkan özel bantla yapıştırıyorsun zaten sensör 2,5*2,5cm ebatında. Cumartesi onuda bağlayıp paylaşım yapacaktım ama işle ilgili çalışma düzeni değişti yine kaldı. Aldığım ürün bu
http://m.aliexpress.com/item/124536...16.9kLinr&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail