Astra J-Flexride

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saint2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
flexride demeyin deliriyorum :))

bu arada flexride olmayan model gemiye yuklenmek uzere bekliyormus

Sport 1.6 180 hp + Flexride + CDNavi 500 = 50.250

flexride demeyin deliriyorum :))

bu arada flexride olmayan model gemiye yuklenmek uzere bekliyormus

Sen almışın arabayı artık ama ben arabayı aldığım yere gittim geçenlerde dedim bazı yerler flexride sipariş alıp getiremiyoruz demişler artık almanya Türkiye ye flexride göndermiyormuş dedim öyle birşey yok biz sipariş alıyoruz dediler neyse artık hayırlı olsun araban güle güle kazasız belasız bin inş. en iyi araba bindiğin arabadır.

hangi bayi ise bana tel nosunu ve orada bu konuyu konusabilecegim bir kisi bilgisi verirsen bir telefon acip konusmak istiyorum, olmadi siparisi onlara veririm hala alip almama sansim var...

Sen almışın arabayı artık ama ben arabayı aldığım yere gittim geçenlerde dedim bazı yerler flexride sipariş alıp getiremiyoruz demişler artık almanya Türkiye ye flexride göndermiyormuş dedim öyle birşey yok biz sipariş alıyoruz dediler neyse artık hayırlı olsun araban güle güle kazasız belasız bin inş. en iyi araba bindiğin arabadır.

opel balkan te no 0212 665 26 60 zeytinburnu da İlham Sucu hanım var satış temsilcisi

umarım değiştirebilirsiniz siparişinizi, yeni birşey farkettik, flexride olmayan Insignia'larda direksiyon hıza göre sertleşmiyor, en azından bunun için Flexride alın derim.

mustafa, balkan ı aradım ben arkadasım ve senin arabaya binmişim gibisinden konustum muhabbet ettim kendisi bana donecek.. bu arada msn adresini bana pm gonderir misin?

evet arkadaslar malesef balkan otodan ilham hanım da bana aynı bilgiyi verdi.

dizel 1.3 motorlarda flexride paketi malesef yok...

bu arada arac gecen hafta içinde gemiye yuklenmek üzere hazır bekliyormus... bu hafta içinde ne durumdadır bilemiyorum.

Son düzenleme:
evet arkadaslar malesef balkan otodan ilham hanım da bana aynı bilgiyi verdi.

dizel 1.3 motorlarda flexride paketi malesef yok...

bu arada arac gecen hafta içinde gemiye yuklenmek üzere hazır bekliyormus... bu hafta içinde ne durumdadır bilemiyorum.

Hayırlısı olsun. Umarım bu haliyle de aracından memnun kalırsın.

Geri