Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sen almışın arabayı artık ama ben arabayı aldığım yere gittim geçenlerde dedim bazı yerler flexride sipariş alıp getiremiyoruz demişler artık almanya Türkiye ye flexride göndermiyormuş dedim öyle birşey yok biz sipariş alıyoruz dediler neyse artık hayırlı olsun araban güle güle kazasız belasız bin inş. en iyi araba bindiğin arabadır.
hangi bayi ise bana tel nosunu ve orada bu konuyu konusabilecegim bir kisi bilgisi verirsen bir telefon acip konusmak istiyorum, olmadi siparisi onlara veririm hala alip almama sansim var...
Sen almışın arabayı artık ama ben arabayı aldığım yere gittim geçenlerde dedim bazı yerler flexride sipariş alıp getiremiyoruz demişler artık almanya Türkiye ye flexride göndermiyormuş dedim öyle birşey yok biz sipariş alıyoruz dediler neyse artık hayırlı olsun araban güle güle kazasız belasız bin inş. en iyi araba bindiğin arabadır.
umarım değiştirebilirsiniz siparişinizi, yeni birşey farkettik, flexride olmayan Insignia'larda direksiyon hıza göre sertleşmiyor, en azından bunun için Flexride alın derim.
umarım değiştirebilirsiniz siparişinizi, yeni birşey farkettik, flexride olmayan Insignia'larda direksiyon hıza göre sertleşmiyor, en azından bunun için Flexride alın derim.
mustafa, balkan ı aradım ben arkadasım ve senin arabaya binmişim gibisinden konustum muhabbet ettim kendisi bana donecek.. bu arada msn adresini bana pm gonderir misin?