Astra J-Flexride

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saint2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sinan hayirli olsun kardes, benim arac umarim insallah ki kasim 2.haftasi dediler, gekince bakacaz caresine...

sinan hayirli olsun kardes, benim arac umarim insallah ki kasim 2.haftasi dediler, gekince bakacaz caresine...

Sizin araçta flexride olacak mı?

Sizin araçta flexride olacak mı?

yok olmuyor malesef, ben bu opel turkiye ile bu sorunu ugrasirdim ama ne yazik ki zamanim yok artik o yuzden allah kendilerini bildigi gibi yapsin diyip ugrasmaktan vazgectim yoksa opel almanya ile gorusecektim

yok olmuyor malesef, ben bu opel turkiye ile bu sorunu ugrasirdim ama ne yazik ki zamanim yok artik o yuzden allah kendilerini bildigi gibi yapsin diyip ugrasmaktan vazgectim yoksa opel almanya ile gorusecektim

Siz isterken flexridelı mı istemiştiniz? Getircez deyip getirmediler mi?

haziranda sipariş ederken sadece cd500navi istedim, temmuz sonu teslim edilecekti cihaz sonradan bana cd500 paketinde sıkıntıdan dolayı 2011e kaldı cihaz dediler bende o halde flexride da olsun dedim. sonra +flexride modeli beklemeye basladık. ama gecen 2hafta oncesine kadar flexride modelli bir astra gelecegini beklerken husran... flexride uretilemiyormus... kaldı ki opel turkiye yazılı olarak bana uretilemez ibaresini bile yazamadı. burda birilerinin bir hatası var ama anlamadım. ugrasırdım ama gercekten zaman ve ugras sıkıntı su an için...

Siz isterken flexridelı mı istemiştiniz? Getircez deyip getirmediler mi?

Neyse artık hayırlısı olsun. Önemli olan kazasız belasız binmek şimdiden hayırlı olsun.

Ben bayiden tam dişime göre bir araç bulup aldım... Almayacağım demiştim ama dayanamadım. Kısacası bir an önce aracına kavuşabilmen dileğiyle...

1.4 T Cosmo + Navi 500 + Sunroof
Hayırlı olsun benimde istediğim donanım. Fiyat nedir? Yani siz ne kadara anlaştınız?
Bayi fiyatı 50.519
cd 500 navi: 1.750
sunroof: 2.000
toplam:54.269 Ekim fiyatları. CD500 navi ye zam yapmışlar. 1350 idi

Hayırlı olsun benimde istediğim donanım. Fiyat nedir? Yani siz ne kadara anlaştınız?
Bayi fiyatı 50.519
cd 500 navi: 1.750
sunroof: 2.000
toplam:54.269 Ekim fiyatları. CD500 navi ye zam yapmışlar. 1350 idi

Ben kendilerince çoook gizli bir fiyata anlaştım. Ama size söyleyebilirim. Ben 51.000 TL'ye aldım. Ama gerçekten bu fiyata alabileceğinizi zannetmiyorum. Çünkü hem zamlandı hem de ben ellerindeki aracı aldım.

Geri