Astra j garaji

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mukeala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Astra J nin hangi motor seçeneğini alırdınız?

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
1.3 cdti 95 hp yanılmıyorsam. O kasayı kaldırıyor mu, klasik olucak ama yokuşlarda vs. nasıl, zorlanma var mı ?
Sahip olan, kullanan arkadaşlar cevaplayabilir mi..

1.3 cdti 95 hp yanılmıyorsam. O kasayı kaldırıyor mu, klasik olucak ama yokuşlarda vs. nasıl, zorlanma var mı ?
Sahip olan, kullanan arkadaşlar cevaplayabilir mi..

Ben çok bir performans bekleyerek almadım bu arabayı, o yüzden performans konusunda bir sıkıntım yok. Kalkışlarda biraz hantal kalıyor ama uygun devirlerde ara hızlanmaları gayet güzel. Şimdilik herhangi bir sıkıntı sorun olmadı.

Ben çok bir performans bekleyerek almadım bu arabayı, o yüzden performans konusunda bir sıkıntım yok. Kalkışlarda biraz hantal kalıyor ama uygun devirlerde ara hızlanmaları gayet güzel. Şimdilik herhangi bir sıkıntı sorun olmadı.

Yani. Olması gereken de bu zaten. Teşekkür ederim.
İyi günlerde kullanın..

Aynen katılmakla beraber şunu da ekleyeyim bundan önceki aracım corsa cdti idi. Kalkışlarda bundan daha iyidi ama yinede memnunum ben. Yol tutuş konusunda çok başarılı bir araç. Şimdilik sıkıntı yok ve memnunum.

zaten 1,3 dizel araçtan beklenen ekonomidir. birde astra j nin yakışıklılığı söz konusu olunca bence arabaya söylenecek söz kalmaz. kalkışta gitmiyo , çok hantal gibi tabirler bence yanlış. aracın 1,3 motor olması zaten tamamen ekonomi amaçlı üretildiğinin göstergesidir.

zaten 1,3 dizel araçtan beklenen ekonomidir. birde astra j nin yakışıklılığı söz konusu olunca bence arabaya söylenecek söz kalmaz. kalkışta gitmiyo , çok hantal gibi tabirler bence yanlış. aracın 1,3 motor olması zaten tamamen ekonomi amaçlı üretildiğinin göstergesidir.

Size kesinlikle katılıyorum Murat bey, bazıları 0-100 hızlanması 14.9 sn. 1.3 motor koca arabaya yetmiyor diyorlar. Benim beklentim 100 km ye çabuk ulaşmak değil ekonomik ulaşmak. Bu arabada bunu gayet güzel sağlıyor. Araba da spor yakışıklı görününce milletin bir performans beklentisi oluyor galiba.

Geri