1.3 cdti 95 hp yanılmıyorsam. O kasayı kaldırıyor mu, klasik olucak ama yokuşlarda vs. nasıl, zorlanma var mı ?
Sahip olan, kullanan arkadaşlar cevaplayabilir mi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.3 cdti 95 hp yanılmıyorsam. O kasayı kaldırıyor mu, klasik olucak ama yokuşlarda vs. nasıl, zorlanma var mı ?
Ben çok bir performans bekleyerek almadım bu arabayı, o yüzden performans konusunda bir sıkıntım yok. Kalkışlarda biraz hantal kalıyor ama uygun devirlerde ara hızlanmaları gayet güzel. Şimdilik herhangi bir sıkıntı sorun olmadı.
Yani. Olması gereken de bu zaten. Teşekkür ederim.
İyi günlerde kullanın..
Ben çok bir performans bekleyerek almadım bu arabayı, o yüzden performans konusunda bir sıkıntım yok. Kalkışlarda biraz hantal kalıyor ama uygun devirlerde ara hızlanmaları gayet güzel. Şimdilik herhangi bir sıkıntı sorun olmadı.
zaten 1,3 dizel araçtan beklenen ekonomidir. birde astra j nin yakışıklılığı söz konusu olunca bence arabaya söylenecek söz kalmaz. kalkışta gitmiyo , çok hantal gibi tabirler bence yanlış. aracın 1,3 motor olması zaten tamamen ekonomi amaçlı üretildiğinin göstergesidir.
Bizimkiler yaşlandı artık 2012 ler geldi.