Astra j garaji

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mukeala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Astra J nin hangi motor seçeneğini alırdınız?

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
aynı durum benim başımada gelmişti. çok geçmiş olsun

evet az önce aradılar yağmur oluğundan kaynaklanmış su alma işi. hiçbir ücret ödemeyeceksiniz iyileştirmeye giriyor dediler. kapakmı şapkamı ne takılıyormuş. iyide ya taban halım çürür, rengi gider, yada saçaklanırsa o zaman ne olacak.

abi senin bahsettiğin aracın neresindeki yağmur oluğu bilmiyorum ama araçta kapı lastiğinin tam karşısına denk gelen yerde, kaporta üzerinde delik yada deliği kapatan bir tıpa var mı? Insignia'da bu bahsettiğim şey var, tıpa olursa lastiği açtırdığı için aradan su girmesine sebep oluyormuş. o yüzden tıpayı söküyorlarmış:) ama yinede sizin araca karışmayım, ne olur ne olmaz:D

öyle bişey olsa bizde de olurdu galiba,ama şu ana kadar bende bi sıkıntı olmadı.

abi senin bahsettiğin aracın neresindeki yağmur oluğu bilmiyorum ama araçta kapı lastiğinin tam karşısına denk gelen yerde, kaporta üzerinde delik yada deliği kapatan bir tıpa var mı? Insignia'da bu bahsettiğim şey var, tıpa olursa lastiği açtırdığı için aradan su girmesine sebep oluyormuş. o yüzden tıpayı söküyorlarmış:) ama yinede sizin araca karışmayım, ne olur ne olmaz:D

sileceklerin altında ızgara varya onun içinde oluk var bir tane yolcu kısmında kalıyor. oluğun tam üstünde kaloriferin hava alışverişi yapan yeri var. oluk tıkanınca orası havuz gibi olmuş ve su seviyesi çıkınca yukarı kalorifer bölümünden sızmış içeri. garanti kapsamında yapılıyor demek sorun kullanıcı hatası değil.

arkadaslar slm nasıl oy kullanıcz bende aracı teslım alalı 1 hafta oldu 1 4 t otomatık harıka keyıflı bı arac

hoş geldin,hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.eksileri ve artıları zamanla paylaşım yaparsın artık:)

sileceklerin altında ızgara varya onun içinde oluk var bir tane yolcu kısmında kalıyor. oluğun tam üstünde kaloriferin hava alışverişi yapan yeri var. oluk tıkanınca orası havuz gibi olmuş ve su seviyesi çıkınca yukarı kalorifer bölümünden sızmış içeri. garanti kapsamında yapılıyor demek sorun kullanıcı hatası değil.

Ne oldu sizin su alma işi halloldu mu?

Geri