Astra j garaji

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mukeala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Astra J nin hangi motor seçeneğini alırdınız?

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Öncelikle hayırlı olsun. 5 Aylık Astra J kullanıcısyım sorularınızın aynısını sordum bende aracı alırken hemen hemen başlayalım cevaplamaya :)
1) 18 Jant koymuyorlar cunku 1.3 Motor için zaten 17 jant bile buyuk aktarım gucu yetersızlıgınden fabrıka cıkısında boyle bir ımkan yok.
2) Benım aracımda 1.3 CDTI bende de krom egzos ucu vs yok, Opel Bunları eklemeyı tampon altındakı siyah plastigi kesmeyi göze alamıyor. Ancak Benım Aracım Suan orjınal kafalarla aynı sekılde cift egzos. [resımleri akşama eklerım] KT Tuning'de ben kendim yaptırdım. Yani Yapılabılıyor ancak opel yetkılı servıslerı yapmıyor.
3) Benim aracımda orjınal fabrıka cıkısı Navigasyon var memnunum, ancak ben illede DVD oynatıcam Vs dıyorsanız sonradan takılan ekranı tavsıye ederım.
4) Body Kit serviste yaptırabılıyorsunuz, ama benım tavsiyem E-Bay üzerinden İrmscher ürünleri sipariş vermenizdir :)

Buyrun Buda Resmi ( Kendimi kestiğim için aradan resim ufak oldu :D )
8341.jpg

Bu egzosu ne kadara ve nerde yaptırdın yani yer olarak nerde KT tuning. Garantiye herhangi bir etkisi oluyor mu?

Bu egzosu ne kadara ve nerde yaptırdın yani yer olarak nerde KT tuning. Garantiye herhangi bir etkisi oluyor mu?

İstanbul Odak orjinal egzozları sağlı sollu yapıyor, yetkili servisin işi olduğu için garantilik bir durumu olmaz (normalde zaten egzozun garantiye bir sakıncası olmaz)

Evet forumda astra j cilerde durgunluk var ilk zamanlar daha iyiydi.

Merhaba, garajda bana da yer var mı? Bende arabamı 1 ay kadar önce aldım. 1.3 CDTI düz, beyaz enjoy plus paket aldım. Şimdilik çok memnunum, bir sıkıntım yok. Herkese iyi forumlar.
Birkaç resim ekledim.

c390_900.jpg

c432_900.jpg

c440_900.jpg

c436_900.jpg

Son düzenleme:
Geri