ellerinize saglık deniycem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar benim 2103. Astra j sedan şoför tarafinda düşük hizlarda ( ilk kalkıştan bir süre sonra) gacur gucur gacur gucur seklinde ses ortaya çıkıyor. Avuc icinde bir seyleri burusturup karistirma sesi gibi... Arac hizlandikca ses azaliyor ve tamamen kesiliyor. Tam olarak neyden kaynaklaniyor olabilir?
Hocam aslında o ses sabahları soğuk havalarda çıkar sonrasında hava biraz ısınınca genleşmeyle birlikte tüm plastik parçalar yerlerine tam olarak oturur. Malesef özellikle kışın stabilize yollarda gıcık olduğum bir sestir. Yazları duymamak keyif verici
Torpide,kolçak,panel ve kapı gözlerine bir bakın..Belki vida vb.bir parça ses yapıyordur..Hasip Bey ben plastikten kaynaklı olmadığını düşünüyorum. Asfalt veya diger yollar fark etmiyor. Ses uzun zamandir hep ayni sekilde ortaya çıkıyor. Ilk kalkistan sonra başlıyor arac hizlaninca kesiliyor. Iceride kirik ya da yerinden cikmis bir parca var givi geliyor bana. Havalandırma çıkışları veya direksiyon kutusundan geliyor gibi. Tam tespit edemedim. Firsat bulup gosteremedim henüz. Ilk firsatta baktırmayı dusunuyorum.