Astra J İlk Gün İzlenimlerimiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan duanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İlk Gün İzlenimlerimiz

aslında arka diz mesafesi arka koltukların biraz daha uzun olmasından kaynaklı dar gibi biraz
arka koltukta seyahat ettiniz mi bilmiyorum ama deneyin derim yine de
ben de başta aşırı dar diyordum ama arkada seyahat edince fikrim değişti koltukların geriye doğru uzun olması arkada sıkıntı yaratmıyor, ortadaki kolçak da arka kısmı biraz daraltmış gibi
ama hatchback özelliklerinde bir araç için bence tatmin edici

ön koltuklar normal sürüş pozisyonunda iken arkada tatmin edici bir diz mesafesi var. Geçen gün 5 kişi bindik arabaya herkes halinden memnundu.

Bende Sn. bsertkol'a muhalefet yapar gibi oldum ama arabamı seviyorum abi anlayışla karşılayacağını umuyorum ;)

çellocu link' Alıntı:
Bende Sn. bsertkol'a muhalefet yapar gibi oldum ama arabamı seviyorum abi anlayışla karşılayacağını umuyorum ;)

ayıpsınız agbi tabi anlayışla karşılayacagım :) diğer forumlardaki gibi atışma yeri değil ki burası gorus belirtme sohpet etme yeri değil mi

benim eski aracım jetta idi bu yuzden ona göre degerlendirdiğim için az geliyor belki de

banada ilginç gelen aracı almadan ilk dikkat ettiğim nokta bu diz mesafesiydi boyum 1,93 ve bacaklarım uzundur, arka tarafa oturup kendimne göre diz mesafesini ayarladım ardından sürücü koltuğunu geçtiğimde bayağı bir yerim vardı ve çokta rahattım. bence aracın diz mesafesi bayağı başarılı.

Dün epey dik bir yolda karşıdan gelen ve sola dönmek isteyen yaşlı bir bayan sürücüye yol vermek için durdum.

Kalkışta yokuş kalkış desteğini belli belirsiz bir şekilde hissettim; aracın rölantisini bile etkilemedi diyebilirim.

Bu sistemi kalkarken kolayca devre dışı bırakmak için debriyajı biraz hızlı bırakıp gaza hızlı yüklenmek gerek, bu şekilde sistem hızla devreden çıkıyor aksi taktirde frenler hemen açılmayıp aracı zorluyor.

1 saat önce bende aracımı teslim aldım.İşyerime kadar 10km bir yol gittim çok keyifliydi. Ancak az önce bayiden aradılar boya koruma karter koruma için bunları tavsiye edermisiniz.

tosssbaa link' Alıntı:
1 saat önce bende aracımı teslim aldım.İşyerime kadar 10km bir yol gittim çok keyifliydi. Ancak az önce bayiden aradılar boya koruma karter koruma için bunları tavsiye edermisiniz.
mutlaka yaptırın hem aracın dış etkenlerden uzun süre korunmasını sağlar ,karter ise bana göre türkiye şartlarında çok lazım bir parça onuda taktırın.

tosssbaa link' Alıntı:

Kesinlikle yaptırın ama heryerde değil. Boya korumayı Nano teknolojiyle yaptırın, marka vermek istemiyorum ama tanınmış markalı büyük oto bakım yerleri var onlara bi danışın

tosssbaa link' Alıntı:
boya koruma yaptırmadım ama karteri kesinlikle tafsiye ederim, motoru alttan sıçrayabilecek taş vs parçacıklara karşı mükkemmel koruyor.

Geri