Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı olsun kayhan bey yakında bursa çevre yolunda aramızda yarışmaya başlayzacaz gibi,zira bir ay önce hız denemesi yaptığımda 2 astra j geçmiştimM.Kayhan link' Alıntı:Makinami Cuma aksami teslim aldim, bu forumdaki onlarca insanin yorumlarinin ne kadar dogru oldugunu anlamak icin Bursa cevre yoluna ciktim ve 6. viteste 2500 rpm de 120 km/s sabit hiz ile 13 km. yol aldim. Arac tek kelime ile buz uzerinde kayan bir balerin gibi yolda suzuluyor. Kabindeki motor sesi gayet ideal, yol sesini cok fazla almiyor. (160 km. ustunu bilemiyorum henuz). Surus keyfi muhtesem ve dahasi, onundeki Opel simsegini BMW logosu ile degistirseniz farki anlayamazsiniz zira BMW de kullanmisligim var.
Aldigim anda ortalama tuketim 11 lt. idi, 100 km. nin ardindan 10 lt. ye dustu. Bence 140 Hp lik bir arac icin fazla degil, daha da azalacaktir. Herkesin keyfi ve butcesi farklidir ama araci CD500 ile almanizi tavsiye ediyorum, gercekten araca ayri bir hava katmis.
Bu arabayi alan insanlar ciddi paralar veriyorlar, onlari sokakta gordugunuzde bilin ki; onlar belki ceplerinde daha az parayla fakat cok ama cok mutlu ve verdikleri ucreti sonuna kadar hak eden bir araca sahip insanlardir.
hayırlı olsun kayhan bey yakında bursa çevre yolunda aramızda yarışmaya başlayzacaz gibi,zira bir ay önce hız denemesi yaptığımda 2 astra j geçmiştimduanka link' Alıntı:[quote author=M.Kayhan link=topic=342.msg32439#msg32439 date=1305495977]
Makinami Cuma aksami teslim aldim, bu forumdaki onlarca insanin yorumlarinin ne kadar dogru oldugunu anlamak icin Bursa cevre yoluna ciktim ve 6. viteste 2500 rpm de 120 km/s sabit hiz ile 13 km. yol aldim. Arac tek kelime ile buz uzerinde kayan bir balerin gibi yolda suzuluyor. Kabindeki motor sesi gayet ideal, yol sesini cok fazla almiyor. (160 km. ustunu bilemiyorum henuz). Surus keyfi muhtesem ve dahasi, onundeki Opel simsegini BMW logosu ile degistirseniz farki anlayamazsiniz zira BMW de kullanmisligim var.
Aldigim anda ortalama tuketim 11 lt. idi, 100 km. nin ardindan 10 lt. ye dustu. Bence 140 Hp lik bir arac icin fazla degil, daha da azalacaktir. Herkesin keyfi ve butcesi farklidir ama araci CD500 ile almanizi tavsiye ediyorum, gercekten araca ayri bir hava katmis.
Bu arabayi alan insanlar ciddi paralar veriyorlar, onlari sokakta gordugunuzde bilin ki; onlar belki ceplerinde daha az parayla fakat cok ama cok mutlu ve verdikleri ucreti sonuna kadar hak eden bir araca sahip insanlardir.