Ynt: Astra J Lpg Montajı
Gaz piposu mu takıyorlar acaba Emre Bey? Arıza lambasına nasıl çözüm bulmuşlar acaba? Öok mu sordum?
Gaz piposu mu takıyorlar acaba Emre Bey? Arıza lambasına nasıl çözüm bulmuşlar acaba? Öok mu sordum?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle diyecek tabi ki kimse yoğurdum ekşi der mi? Insignia turbolara takılan LPG'lerde magnezyum/çinko alaşımı subaplarda erimenin 30-35.000 km sonra gerçekleştiğine ilişkin bilgiler var forumlarda. Bu konuda yatışa geçen araç sayısı hiç de azımsanacak oranda değil. Turbo motorlu araçlardaki muhtemel sorunların orta ve uzun vadede ortaya çıkma ihtimali şu anda yüksek olduğundan, şimdilik LPG işine bulaşmamakta fayda var diye düşünüyorum. Haa güvenilirliği ispatlanmış, Opel tarafından kabul görülen ve garanti verilen bir LPG kiti çıkar veya subaplarda erimeyi engelleyen bir yöntem bulunur o zaman düşünülebilir ama şu anda LPG taktırmak maceradan başka birşey değil.emre_bulut link' Alıntı:bugün servis müdürü ile görüştüm...
lpg takılan araçlar 116 beygir ve 180 beygir olanlarmış... hiçbir sorun cıkmamış aynı sistem 1,4 140 da var diyo değişen bişi olacağını sanmıyom diyo..