Subaplari yağlamasınin ne gibi zararı varmış?Zarar var tabi boğaz ve supab ları yağlıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Subaplari yağlamasınin ne gibi zararı varmış?Zarar var tabi boğaz ve supab ları yağlıyor
Kirlenecek ve zamanla tam kapanmayabilir sonuçta yağın oktanıda yüksek subapların yanma ısıları yükselirSubaplari yağlamasınin ne gibi zararı varmış?
Usta hiç bir zararı yok faydasını da duymadım dedim, Soğutma yağı görevi yapıyor dedi zararı yok , kalsın üstünde söktürme dedi, damla damla yağ akıtıyor zatenSubaplari yağlamasınin ne gibi zararı varmış?
Bugün tekrar bir usta ile görüştüm sadece flashlube yağ koymalısın dedi ama yıllardır yapıyorum bu işi faydası olduğunu görmedim zararını görmedim dediYağlamalı sistemli 1.6 XER motorlu araç da kullanıyorum (taktırırken bayi fiyat farkı istememişti hediye olarak almıştık), yağlamasız sistemli 1.6 XER araç da kullanıyorum ancak ben arada gözle görülür bir fark görmedim, aksine yağlamalı sistemli aracım yağlamasız sistemli aracımdan daha sık arıza çıkarıyor psikolojik mi bilemedim Bence gereksiz bir sistem, montajda ekstra ücret ödemeye gerek yok
Şimdi araçlara yağ buharı tutucu yani oil cash tank denir manifolda yada boğaza geçen boru çıkarılır araya konur bunun sebebide boğaz kelebeği yada manifold temiz kalsın yağ kaçmasın içeri ve motor verimi az da olsa artması içinBugün tekrar bir usta ile görüştüm sadece flashlube yağ koymalısın dedi ama yıllardır yapıyorum bu işi faydası olduğunu görmedim zararını görmedim dedi