Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Isini iyi yapan lpg dönüşüm merkezleri size hangi kitin uygun olacağını soyler.Arkadaşlar bende astra H 2004 var.Hangi LPG kitleri daha uygun olur aracıma.Aracım 133.binde ilkkez takılacak.Taktırıp sıkıntı yaşayan oldumu olduysa ne gibi sıkıntılar oldu paylaşabilir misiniz?Teşekkür ederim şimdiden.
Aynen var. Benim araç 1.4t olduğu için iridyum ngk kullanıyorum. Ama sizin araçlarda farklı. Dikkat edin alırken.Cok tşk ederim. SImdi lpg li araclar icin NGK nın lpg bujisi varmış ona bakacağım montaji yaptirdigim yerde. Daha verimli oluyormus. Arabam 20000 de ve hala orjinal bujisi oldugunu düşünüyorum.
Kalorifer borularını kestirme direk boruları çıkart al sen onun yerine gidip su borularını sen kendin kaliteli yumuşak borular al sonra lpg enjektörleri ecotech kapağının üzerine koydurt tutup saklıyorlar gözükmesin aracın tekler durur sonra üst devirlerde 4000 üzerine çıkma lpg ile ve lpg regülatörü kalorifer borusuna çok yakın olsun enjektörlerde 2 ohm olsun iyi bir yere yaptırırsan bunlara dikkat eder birde afr tamamdırArkadaşlar bende astra H 2004 var.Hangi LPG kitleri daha uygun olur aracıma.Aracım 133.binde ilkkez takılacak.Taktırıp sıkıntı yaşayan oldumu olduysa ne gibi sıkıntılar oldu paylaşabilir misiniz?Teşekkür ederim şimdiden.