Astra J Lpg Montajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Lpg Montajı

seneroo link' Alıntı:
ASTRA J YE YAZIKMI YAZIK DEGILMI DERKEN 100KM DE 13 LT YAKMASI SONUCU LPG YI CITTI DUSUNUR OLDUM ASLINDA ARAC FAZL;A YAKMIYOR BENZIN COK PAHALI >:(

BENDE LANDIRENZO TAKTIRMAYI DUSUNUYORUM!!!! ... OPAN ANKARA SERVISIYLEDE GORUSTUM GARANTI OLAYI TAMAM SAKAT BISEY YOK ORTADA
YANLIZ FIYAT BANA BIRAZ YUKSEK GELDI (2200) BIRDE TAKILMIS BI ARACI TEST ETTIM ENJEKTORLERDEN CIT CIT CIT DIYE SES GELIYOR AMA SADECE ROLANTIDE
BRC VE PRINSLEDE GORUSTUM IKI MARKANINDA TURBO ARACLAR ICIN KITLERI MEVCUTMUS BENIM AYNI MOTORUN INSIGNIYALARINA TAKTIRMISLAR

Arkadaşım garanti olayı nasıl,garantiyi opel bozmuyor değil mi?Yoksa sadece landirenzo mu veriyor garantiyi?

bencede araclar fazla yakmıyor benzın pahalı.ayrıca hala 9.5 lt nın altına ınemedım 3 depoda 9.8 de kaldım yıne ben 9.5 ın altını gormeyecegım anlasılan ama bu sefer azımlıyım.ayrıca bu tup ısınde turboya bır etkısı olurmu kı

Arkadaslar olay su
Landirenzo motora garanti veriyor opel aracin geri kalan herseyine garantiyi devam ettiriyor...
Servislede gorustum dedimki varsayalim landirenzo taktirdim ve motorda sorunlar yasasam nasil bi yol izlemem gerekecek servis: kesinlikle landi turbo kit sorun vermez verse bile garanti kapsamindaymis gibi yapariz landiden parasini aliriz diyor... Opan umutkoy landirenzo temsilcisinde 1.4 t lpg kit var gidip gorebilirsiniz araba canavar kesinlikle hiz kaybi yok bunu zaten belgeli kalibirasyon testiylede ispatliyolar

Benim sorunum landinin servis agi
Brc prins ve teleflex markalarida bizim araclara lpg takiyor ama garanti olayi sIkInti olur gerci onlarda 26 bin tl motor garantisi veriyor kasko gibi ama landi opelin tavsiye ettigi bi urun
Sadece bizim araclar icin ozel turbo lpg kit uretmis sifir sorun

9.8 lt yakan arkadaslari kutlamak istiyorum ben turboya doyamiyorum durmadan golfleri yolda resmen eziyorum o yuzden 12 lt yakiyorum bazen 14 lt olduguda oluyo bmw 2001 model ustu araclarla kapistigim zaman

Bu kit sadece turbolar için mi yoksa 1.6 115 hp olanlara da oluyor mu acaba?

arkadaşlar kimler nerelerden ne tür garanti aldı paylaşırsanız sevinirim...

Arkadaslar 115 bg olan arclara butun lpg kitleri uyuuyor zaten landirenzoda garantili takiyor
Ve fiyatida cok uygun 1700 max

Ben kesin kararimi verdim cumartesi gunu taktiracam...
1.6 180 bg turbo landirenzo 2100 tl
Motor aksami landi geri kalan hersey opel garanti olarak taktiracam
Surda 1.5 yilim kaldi garantinin bitmesine o yuzden takiyim sorun olmaz okudugum forumlardan olursada landinin 2 yillik garantisi olur...

Arkadaslar ne kadar maasimiz iyi olsada 4.4 liralik benzin cok zoruma gidiyor

Biraz önce  landi Ankara'yı aradım opel garantili takıyoz dedi,biz 2 yıl garanti veriyoruz.Herhangi bir sorunda opel servisinde yapılıyormuş arıza.Ciddi ciddi düşünmeye başladım ben

umut7105 link' Alıntı:
Biraz önce  landi Ankara'yı aradım opel garantili takıyoz dedi,biz 2 yıl garanti veriyoruz.Herhangi bir sorunda opel servisinde yapılıyormuş arıza.Ciddi ciddi düşünmeye başladım ben

umut7105 arkadasim dusunulmeyecek gibi degil aracim 12 lt yakiyor 100km de 12x4.4= 53 tl yapiyor  53 tl lik lpg ile hemen hemen 180km yol almis olurum

bazen okuyorum o arac bende olsa hayatta lpg taktirmam yok yazik degilmi  50bin tl veriiyosun benzinmi dokunuyo  fln filan

ortala aylik 2bin 3bin km bile yapsam lpg taktiracam asil taktirmasam yazik gunahtir verdigimiz benzin parasina...
arkadaslar lpg kit araca ozel uretiliyor opel kendi garantisi altinda 2 yillik takiliyor takanlar cok memnun ben artik veremiyorum benzine 4.4 insanin cani aciyor

goxb link' Alıntı:
[quote author=ecelnico link=topic=231.msg28075#msg28075 date=1303820696]
yalnız dikkat edelim araç 180 bg lik model okkk
Ve otomatik vites
[/quote]

walla beni artik kimse tutamaz bakarmisiniz

kitte sorun yok
kit 2100 tl dustu
garanti sikintisi yok
turbo sikintisi yok
hemen hemen yariyariya tasaruflu
cok yol yari fiyat

cumartesi taktiracam arkadasimizin onerisi olan manifuldu sokturup taktiracam
veeeeeeeeeeeeee  encok sevindigim suanda landirenzoda cit cit cit diye enjektorlerden gelen sesin olmayisi cunku yeni enjektorler gelmis

bunca seyden sonra gelde takma

lpg konusunda yeni gelişmelerin olması güzel,
taktıran arkadaşlar ara ara bilgileri bizlerle paylaşabilirlerse bu başlık altında
biz de bilgilenmiş oluruz

Geri