Ynt: Astra j Motor Kilitlenmesi yada Cruse Controlün Devreden Çıkması
başka şehirdeki servisi kullanıyorum, reklam olmaması açısından pm den göndericem.
başka şehirdeki servisi kullanıyorum, reklam olmaması açısından pm den göndericem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben ankaradaki servislerle ilgili bir başlık açmıştım ve isim vermekte sorun olmaması gerektiğini, çünkü işini iyi yapan insanlarla iyi yapmayan insanların ayrılması gerektiğini düşündüğümü söylemiştim. yine söylüyorum bence servislere memnun olduğumuz ve olmadığımız şeyleri açık açık yazalım hem birbirimize yardımcı olmuş oluruz, hem de i,şini iyi yapan insanlara daha çok müşteri gitmesini sağlamış böylece onları işlerini iyi yaptıkları için mükafatlandırmış olurken aynı şekilde işini adam gibi yapmayanları da cezalandırmış oluruz. hem madem forumu takip eden servis ve bayiler var onlarda kendilerine çeki düzen verirler. insanların artık bu konularda bilinçli olup birbirlerine bilgi verdiklerini ve bu sayede işini iyi yapanların olumlu reklamı olduğunu görmüş olurlar. hepsinden öte dediğim gibi birbirimize faydalı bilgi vermiş oluruz ki forumun amacı bu.HaKaN link' Alıntı:başka şehirdeki servisi kullanıyorum, reklam olmaması açısından pm den göndericem.
yapmayın allah aşkına bu kadar alıngan olmayın farklı yorumlar olacaktır elbette. bahsettiğiniz yazıyı okudum, arkadaşın tepkisi normaldi, o kadar sorunla karşılaşsam ben kimbilir neler yazardım. onun orda demek istediği; ben sizin kadar iyimser bakmıyorum yada bakamıyorum, dolayısıyla da tepkimi özgürce dile getirmek istiyorum iyimser olmak istemiyorum diyordu arkadaş. hem o sözü dikkate alıp firma ismi vermiyorsanız, benim de servis ismi verme konusunda eleştirimi dikkate alıp vermeniz gerekir siz kişisel olarak isim vermekten çekiniyorsanız ok ama ben diğer arkadaşlardan firma ismini vermelerini rica ediyorum şahsen ben veririm verecem deHaKaN link' Alıntı:halil bey güzel düşünüyorsunuz ben bu konuda dikkatli davranıyorum
sonra çıkıp siz opelden servislerden paramı alıyorsunuz deniyor o yüzden reklam ya da firma ismi vermiyorum kesinlikle.
ben eski aracımda değiştirimştim, ucuz sayılmaz ama dehşet pahalı bir şey değildi. işin asıl para tutan kısmı işçilik zaten çünkü meşakkatli bir iş.markopasa86 link' Alıntı:daha önce hiç manuel kullanmadığım için soruyorum, ne kadara değişiyor baskı balata ?