Astra J Opsiyon Yardımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Opsiyon Yardımı

HaKaN link' Alıntı:
sn. sting lütfen yazarken büyük karakter kullanmayalım.
:-[ :-[ :-[ :-[ Unutmusum caps lock un açık kaldığını fark edemedim..

@ Sting

Araç gelsinde o zaman konuşucaz bayi ile :) hayırlı olsun şimdiden.

bende aracımı almadan önce meganemı astramı die çok kararsı kalmıştım ama eski aracımdan bildiğim astra kalitesinden şaşmadım ve bu beni pişman etmedi söylendiği gibi meganeın içi çok plastik gibi.bi arkadaşımda megane vardı dizel coupe full opsiyonlu tavan deri navi far filan aracın gidişi çok güzel ama yinede satıp astra almasına engel olamadı tüm bunlar :) çünkü astradaki kalite meganeda yok

Astra Megane dan kaliteli katılıyorum. Fakat dizel motorun performansı ve EDC şanzuman varken bence megane alınır. Eşim çok beğendi Astrayı o şekilde aldım. Bana kalsa Megane veya Bravo dizel alırdım.

goxb link' Alıntı:
Astra Megane dan kaliteli katılıyorum. Fakat dizel motorun performansı ve EDC şanzuman varken bence megane alınır. Eşim çok beğendi Astrayı o şekilde aldım. Bana kalsa Megane veya Bravo dizel alırdım.

Aynı durum bizde de geçerli ama benimde eşim yeni astrayı çok beğeniyor aslnda bende megane dan daha ço beğeniyordum ama dzel olması ve 110 bg edc olması sadece cezbediyordu ama artık onuda GERİDE BIRAKTIK ÇÜNKÜ 1,4 T COSMO AS+FLEXRİDE +SUNROOFALMAYA KARARIMIZI DÜN İTİBARİİLE VERDİK P.TESİ peşinat ve sözleşmeyi imalayacağız

Sting link' Alıntı:
[quote author=goxb link=topic=2489.msg52540#msg52540 date=1319354600]

Aynı durum bizde de geçerli ama benimde eşim yeni astrayı çok beğeniyor aslnda bende megane dan daha ço beğeniyordum ama dzel olması ve 110 bg edc olması sadece cezbediyordu ama artık onuda GERİDE BIRAKTIK ÇÜNKÜ 1,4 T COSMO AS+FLEXRİDE +SUNROOFALMAYA KARARIMIZI DÜN İTİBARİİLE VERDİK P.TESİ peşinat ve sözleşmeyi imalayacağız
[/quote]
Hayırlı olsun herşey gönlünce olsun.... 3bravvo

Sting link' Alıntı:
1,4 T Cosmo AS+Flexride +Sunroof almaya kararımızı verdik. Pazartesi peşinat ve sözleşmeyi imalayacağız
gerçekten çok dolu bir araç olmuş ve en iyi seçimi yapmışsınız
, şimdiden hayırlı olsun

Tşkler umarım hayırlısı olur sanırım yeni yıla yeni arabayla gireceğim aracın gelmesi 50-60 gün sürecekmiş..

Beklemek çok zor gerçekten zaman geçmiyor sanki :( gemi ais sisteminden salerno'ya bakıyorum GM Türkiyenin çalıştığı şirketin gemileri yanaşıyor devamlı ama türkiyeye gelmiyorlar sanırım benim arabayı GRANDE MEDITERRANEO diye bir gemi getirecek bu ay sonu bayiden öğrenicem tam olarak 9 eylülde sipariş verdim bekliyorum :(

ewet beklemek benim içinde sorun olacak ama işteler yoğun olduğu için gündüzler çabuk geçiyor ama akşaml olunca aklıma gelir sanırım ZATEN ARACA  aylık 200 km kullanmaya fırsat ya olur ya olmaz bu sıralar yılbaşından sonra biraz rahatlarız zaten araçda o zamanlar teslim olacak  :D

Geri