Ynt: Astra J - Plaka ve İç Aydınlatmaları Led ile Değiştirme (Resimli Anlatım)
Nasıl Teşekkür etsem bilemiyorum, buradaki yardımlaşmanın başka bir yerde olacağını sanmıyorum
bravoo
O çok sağol, ebayı hiç kullanmadım ama deniyeceğim, ancak sipariş vermişken hepsini birden versem daha iyi değilmi , anladığım kadarıyla (detaylı bakamadım kusura bakmayın ) her yer için hemen hemen ayrı led gerekiyor, ebaydaki bu linkden sipariş verirsem sadece plakayı çözerim hepsini bütün olarak satan bir link bulmam lazım sanırım
MeRt link' Alıntı:Rica ederim. Led uygulamasını yapmak isteyen arkadaşlara az da olsa yol göstermeye çalıştım.
E-bay sitesinden aldığımız ledlerin benzerleri Türkiye'de satılıyor ama biraz kalın olduğu için plaka aydınlatmalarının bulunduğu ampul yuvasına sığmıyor.
Daha önce verdiğim linklerdeki ürünler satıştan kaldırılmış yada bitmiş.
Bir kaç ürün daha buldum, bunları da plaka aydınlatması için alabilirsiniz.
Bu ürün için minimum 10 adet sipariş verebiliyorsunuz ve fiyatı 10 adet üzerinden belirtilmiş. Ayrıca ücretsiz kargo ile gönderiliyor.
http://www.ebay.com/itm/10X-T10-Car-High-Power-168-194-W5W-White-28-SMD-LED-Wedge-RV-Light-Bulb-Lamp-12V-/170834461417?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item27c68702e9#ht_2930wt_952
Bu ürünün fiyatı da 1 adet üzerinden belirtilmiş ve istediğiniz adette sipariş verebilirsiniz ama kargo ücretli olduğundan maliyet yüksek olabilir.
http://www.ebay.com/itm/New-Super-Bright-T10-1206-28-SMD-LED-Car-Taillight-Reading-Light-Lamp-Blub-White-/160675911619?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item256907d7c3#ht_3753wt_952
Nasıl Teşekkür etsem bilemiyorum, buradaki yardımlaşmanın başka bir yerde olacağını sanmıyorum

O çok sağol, ebayı hiç kullanmadım ama deniyeceğim, ancak sipariş vermişken hepsini birden versem daha iyi değilmi , anladığım kadarıyla (detaylı bakamadım kusura bakmayın ) her yer için hemen hemen ayrı led gerekiyor, ebaydaki bu linkden sipariş verirsem sadece plakayı çözerim hepsini bütün olarak satan bir link bulmam lazım sanırım