Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Astra J - Plaka ve İç Aydınlatmaları Led ile Değiştirme (Resimli Anlatım)
Ynt: Astra J - Plaka ve İç Aydınlatmaları Led ile Değiştirme (Resimli Anlatım)
Arkadaşlar şu ışıklandırmayı görünce araba tekrar aşık oldum general__p inanılmaz hoş durdu, bir tek plaka aydınlatmalarım kaldı onuda dediğiniz gibi arıza yakıyor ama değil arıza araba çalışmasa yine yapıcam tek derdim ebaydan vermek istemiyorum yoksa türkiyede bulsam ledleri anında yapıcam herkese şiddetle tavsiye ederim,
vnyvolkan link' Alıntı:
Arkadaşlar şu ışıklandırmayı görünce araba tekrar aşık oldum general__p inanılmaz hoş durdu, bir tek plaka aydınlatmalarım kaldı onuda dediğiniz gibi arıza yakıyor ama değil arıza araba çalışmasa yine yapıcam tek derdim ebaydan vermek onu istemiyorum yoksa türkiyede bulsam ledleri anında yapıcam herkese şiddetle tavsiye ederim,
vnyvolkan link' Alıntı:
Arkadaşlar şu ışıklandırmayı görünce araba tekrar aşık oldum general__p inanılmaz hoş durdu, bir tek plaka aydınlatmalarım kaldı onuda dediğiniz gibi arıza yakıyor ama değil arıza araba çalışmasa yine yapıcam tek derdim ebaydan vermek onu istemiyorum yoksa türkiyede bulsam ledleri anında yapıcam herkese şiddetle tavsiye ederim,
Plaka aydınlatması için alternatif ledler bulabilirim sana ama 25 yada 28 ledli büyük ürünler olmadıktan sonra benim başlıkta paylaştığım gibi yüksek aydınlatmaya maalesef ulaşamazsın.
Bülent abinin tavsiye ettiği ve bizim iç aydınlatmanın ön kısmının ortasında kullandığımız led olur ama çok iyi aydınlatma sağlamaz.
Benim sığmaz dediğim ledler torpido ve bagaj aydınlatmasında kullandıklarımız.