Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Astra J - Plaka ve İç Aydınlatmaları Led ile Değiştirme (Resimli Anlatım)
Ynt: Astra J - Plaka ve İç Aydınlatmaları Led ile Değiştirme (Resimli Anlatım)
DERSİMLİ link' Alıntı:
çok faydalı ve güzel bir anlatım sağol dostum. ayrıca ben daha önce kullandığım insigniaya dışarda xenon taktırmıştım ve sürekli arıza sinyali veriyordu bende aynen clr yapıyordum bir sorun çıkarmadı neyseki.
çok güzel anlatılmış paylaşım için thnxx
aslında çevirme olduğunda cam filmi sıkıntı olmaması bu ledler baya faydalı olur iç lambaları açarsak cam filmi çok koyu durmaz. Haksız mıyım?
noproblem91 link' Alıntı:
çok güzel anlatılmış paylaşım için thnxx
aslında çevirme olduğunda cam filmi sıkıntı olmaması bu ledler baya faydalı olur iç lambaları açarsak cam filmi çok koyu durmaz. Haksız mıyım?
aracıma daha dün cam filmi yaptırdım bugun buluşmada arkadaşlarda gördü beklediğimden çok koyu olmuş napcam bilmiyorum inip aşağıya komple sökmek istiyorum winguard marka 2 numara.
noproblem91 link' Alıntı:
aracıma daha dün cam filmi yaptırdım bugun buluşmada arkadaşlarda gördü beklediğimden çok koyu olmuş napcam bilmiyorum inip aşağıya komple sökmek istiyorum winguard marka 2 numara.