Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DERSİMLİ link' Alıntı:mert selam kardeşim. şimdi anladığım kadarıyl aplakadaki 28 ledi, kullanmıyorsun artık peki şimdi kullandığın ledler ile bizim kullandığımız 28 ledler arasında kalite ışık yoğunluğu açısından bir fark varmı?
DERSİMLİ link' Alıntı:kardeşim 28 led vardı bende insan bir sorar. rasta_occasion
DERSİMLİ link' Alıntı:en son artık tekzenden 75 w philips ampul takarız dışarıda kalır ampul ama idare edecez artık. kahka536
MeRt link' Alıntı:Evet abi biraz parlak yanıyor ama o kadar fazla göz almıyor.
şimdilik bunlar kalacak, daha soft yanan bir beyaz ampul yada led bulabilirsem değiştireceğim.
Bu ledlerden bulabilmek baya zor oldu Emre.
Neredeyse piyasadaki tüm araçlar iç aydınlatmada 36mm lik yada 39mm lik ampul kullanıyorken, bizim Astralar 31mm lik ampul kullanıyor.
36 ve 39mm ampullerde çeşitlilik baya fazla ama 31mm ampul bulmak çok zor.
Ben bu ledleri İstanbul Tahtakale'den aldım. İnternettede satan bir kaç yer buldum.
Normal 31mm lik beyaz ampul arayışlarımda devam ediyor.![]()
gork1905 link' Alıntı:Merhabalar ,
Acaba aşağıdaki ampül makyaj aydınlatması için uygun mudur ?
http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-6-ledli-31-mm-beyaz-sofit-tavan-ampulu-011190/productDetails.aspx?productId=otm011190&categoryId=20024644