Ynt: Astra J - Plaka ve İç Aydınlatmaları Led ile Değiştirme (Resimli Anlatım)
Ben sana cesaret verdim taktın ledleri, şimdi sen bana cesaret verdin takıcam decoderi
mrt54 link' Alıntı:Araka Okuma Lambalarının içindeki nikelajı çıkar ve orda bir adet daha soket olduğunu göreceksiniz bende şans eseri buldum ama bi led daha eklenince aydınlatma daha güzel oldu ayrıca decoderide dün yaptım bak ben şöyle yaptım Kabloları sıyırdım Bağlantıyı yaptım güzelce bantladım Daha Önceden ucuna kablo ekleyip uzattığım decoderi aşağı saldım arabanın altına girdim metal uygun biryer aradım sabitlemek için ve tamponun alt kısımında sağlı soğlu metal delikler buldum zaten makaronla kaplanmış olan decoderi birde alüminyum folyo ile sardım ve saldım içeri sonrada deliğin içini alüminyum folyo ile doldurdum sallanıp ses yapmasın diye. sallantı yok plastik bi aksam yok arıza ışığıda yok tabi Diğer tarafı da aynı şekilde yaptım ısınmadan bi sıkıntı olmaz artık zaten ısınmayla sıkıntı yaratacak plastik bi ksım yok
Ben sana cesaret verdim taktın ledleri, şimdi sen bana cesaret verdin takıcam decoderi