Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sinyallerin gövdede olması bence daha hoş olmuş ayrıca ülkemizde çerez gibi yan ayna kırılıyor zaten yan aynanın fiyastı yüksekken bide sinyalle ikiye katlanmasına gerek yok şahsi fikrim.
sinyallerin gövdede olması bence daha hoş olmuş ayrıca ülkemizde çerez gibi yan ayna kırılıyor zaten yan aynanın fiyastı yüksekken bide sinyalle ikiye katlanmasına gerek yok şahsi fikrim.
Arkadaşlar merak ediyorum resimlerde baktım ama göremedim yada ben yanılıyorum.. Yan aynalara entrgre edilmiş sinyaller astra J lerde bulunmuyormu acaba?
hayır yok olmaması bence avantaj trafiğin yoğun olduğu şehirlerde şehir için dar sokaklardan geçerken en çok darbe alan yer aynalar üzerinde birde ışık olması
Aman olmasın zaten arkadaşlar, daha geçenlerde adamın biri IKEA'da gözümün önünde dötüyle bir başka arabanın aynasını kırdı. Ne kadar sade ayna o kadar iyi burda.