Astra Mercekli Xenon (Resimli)

Efkan ATALAY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba;
Dün gittigidiyor'dan aldığım mercekli xenon farı Astra'ma takacağım. Ürün karartmalı 2 adet astra farına renault megane merceği takılarak yapılmış. Benim çok hoşuma gitti.

Görüşlerinizi bekliyorum:

2 adet sıfır siyah zeminli Astra G farı ve çıkma 2 adet megane 2 projectör ve merceği alarak ustasına yaptırdığım ve 2 hafta kullandığım farlar kapanın elinde kalır. Tüm astra G modellerine uygundur. (Coupe ve Cabriolar dahil)

16363628_0.jpg

16363628_2.jpg

16363628_1.jpg

Gelecek olan ürüne geçen hafta aldığım Xenon 8000K ampullerimi takacağım...

Aracımın rengi "Şimşek Grisi"
81206001.JPG

Resim temsilidir. Benim aracım değildir.

GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR...

Hayırlı olsun. güle güle, kazasız belasız kullanın.

Ürün henüz kargoda. Takınca resimlerini de ayrıca arkadaşlara fikir versin diye yayınlayacağım ama acaba güzel durur mu ki?

Hayırlı Olsun Güzel Olur muki Ne Demek Yha Opele Her Sey Yakısır :D

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

bakalım nasıl durcak bende merak ettim

gittigidiyor link var mı? fotolar çıkmıo bende - işyeri web filter :) -

o fara bende bakmıştım ama sonar dı sanırım farlar.. sonar ın plastiği yakında eriyebilir.

çok ısınmazsa bir sıkıntı olmaz her halde

Sonar değil Valeo marka arkadaşlar. Bu arada aydınlatma konusunda ilk sahibinden aldığım bilgi şu:

Halojen fara takılmış xenon ampulleri kadar bir aydınlatma beklemeyin. Zaten bu şekilde bir ayınlatma diğer sürücüler açısından sağlıklıda değil. Ancak piyasadaki en buyuk merceğe sahip oan megane 2 Valeo marka projektörleri kulanılarak yapılmıştır aynı projektörler mercedes tarafındanda kullanılmaktadır. Yani uzun lafın kısası megane ve mercedesler ne kadar aydınlatıyorsa bu farlarda o kadar aydınlatıcak...

Ürün linki de burada:
http://urun.gittigidiyor.com/Astra-G-Mercekli-On-Far_W0QQidZZ16363628

Geri