Astra Mercekli Xenon (Resimli)

güle güle kullan mercek önemli bir ayrıntı xenon takıcaksan valeo iyidir zaten çıkma merceklerin hepsi iyidir hepsi bir şekilde orjinal araçların farları bmw mercedes megan opel v.b kazalı araçlardan falan çıkma mercekler yani o araçlarda ne kadar verimli ise ki fabrika kötü malı araçlarına koymaz sende de o kadar verimli olucakdır o mercekler.

bence şahsen junyan adı altında falan çin işi sonradan çakma mercekli farları taktırıcağına bu tip orjinal farlara mercek uygulanması daha orjinal kaliteli geliyor..

Arkadaşlar farlarım bugün geldi ve taktırdım. İnanılmaz orjinal ve inanılmaz şık durdu. Aracım müthiş değişti. En kısa zamanda fotoğrafları sizlerle paylaşacağım. Tüm yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim.

hoca farın markası sonar. yani dış plastik falan varya ondan bahsediyorum ama içindeki mercek valeo olabilir. olmayabilir de bak ?? sonuçta merceği açman lazım ama far tamiri yapan biryer varsa oraya sorabilirsin. ama genel itibari ile güzel görünüyor hayırlı olsun yolun açık olsun.

resimlerini bekliyoruz

hayırlı olsun, güle güle kullan, resimleri unutma..!

hayırlı olsun, orjinale uygulanan modifiye kaçma çin mallarından daha kaliteli durur bana göre. keşke açmışken içine bir de angel halkası koysaymış.

merceği ayarlama işi zor olmasa ben de açıp yapmayı düşünüyorum amao merceği neyle tutturacağım, ayarını nasıl yapacağım bilmiyorum. farı aldığınızda merceği ne tür bir maddeyle tutturduğuna bakıp yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar farların montajını tamamladım...

Yorumlarınızı bekliyorum...

16616038_0.jpg

16616038_1.jpg

16616038_2.jpg

Arkadaşlar samimi olmak gerekirse;
Sizce nasıl olmuş?

gusel arkadasım gule gule kullan.

görüntü güzel.ışık dağılımı da güzeldir inşallah

Geri