Astra Mercekli Xenon (Resimli)

görüntü tamda benim kendi, aracıma yapmak istedigim türden harika.güle güle kullan

sanırım begenmedin geri satıyorsun

Mercek ışığı çok kötü dağıtıyor. Adeta önümü göremiyorum. Sağdaki çok sağa bakıyor, daha fazla sola alınmıyor. Soldakini ayarlıyor arkadaşlar ama ışık çok çok çok sönük. Normal sarı ampuller daha fazla aydınlatıyor:( O derece yani. Arkadaşlar bana bir öneriniz, bir tavsiyeniz var mıdır? Lütfen yardımcı olun. Farları söktüm, öylece duruyor kutusunda. Benim gözüm bu farlarda kaldı. Lütfen yardım edin bana... Bunları kullanmak istiyorum:(((

ayarlanması gerekebılır.sanayide anlayan bırıne ayarlatın.

2 yeni kaliteli mercek al üstündeki mercekleri söktür sıfırdan farı yaptırt yada yap sorun çözülür gibime geliyor

Arkadaşlar elektrikçiye götürdüm. Birşey yapamıyor. Daha doğrusu anlamıyor:( Sağ far yola bakmıyor. Elektrikçi diyor merceği içeri doğru almaya çalıştığımda cama çarpıyor:(( Farların ufuk çizgisi iyi ancak aydınlatma çok çok kötü...

Arkadaşlar elektrikçiye götürdüm. Birşey yapamıyor. Daha doğrusu anlamıyor:( Sağ far yola bakmıyor. Elektrikçi diyor merceği içeri doğru almaya çalıştığımda cama çarpıyor:(( Farların ufuk çizgisi iyi ancak aydınlatma çok çok kötü...

Bence orjinalliği bozma, tak gitsin orjinal halini. Allah muhafaza bir de yağmurlu havada önünü net bir şekilde göremeyip kaza yapma olasılığın var.

Hocam peki mercek değiştirme dışında bu işin başka bir çözümü yok mudur? Mercekler ışığı ön kaportanın dibine vuruyor... :( Lütfen yardım edin...

sorun merceklerin montajlama şekli sanırım o zaman farı açdırın bir yerde içindeki merceği çıkartıp yeniden oturtsun uyabilicek şekilde....

resimde de gördümde yazıcakdım hatta o farın merceği niye sola dönük diye sonra dedim vardır bri bildikleri o mercekleri düz taksıın bir elektrikçi yada modifiyeci açsın farı çıkartsın merceği taksın düz birşekilde bir daha

Hocam peki ışığın mum gibi az olmasının sebebi ne olabilir? Xenon 8000k var. Merceksiz mükemmel ama merceği takınca arkamdan sarı ampul gelince benim aracın gölgesi farlar açık olduğu halde önüme düşüyor... :( Ufuk çizgisi gayet yerinde duruyor ama ışık çok sönük. Bu durum neden olabilir?

Geri