Astra satılıp megane 2 alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fastest89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben olsam opel konforunu değişmem renaulta.Arkadaşımın 0 km aldığı megane 2 ile köyden ilçeye gittiğimizde aracın çok fazla ses aldığını gördüm.Ayrıca yolcu koltuğuna sığamadım ve rahat edemedim.Aynı yolu benim araçla gittik(2000 model Astra CD HB).Arkadaş bile benim aracımın daha sessiz ve konforlu olduğunu söyledi.Ki senin aracının bakımlarının tam olduğunu söylüyorsun.Ayrıca elegance modeli.Bence opel ama siz bilirsiniz.

her türlü alırım
2001 den 2004 modele çıkıyorsun düşünsene

Megane II nin tüketiminin fazla oldugunu biliyorum, yakın bir dostumda vardı.daha yeni sattı

benzinliyse alma derim megan2 kullandım astra kadar rahat bi araç değil artı insana güven wermiyor astra yı satıp daha yeni model bir opel bmw mercedes audi volvo düşüne bilirsiniz benim şahsi görüşüm ama eğerki megan2 dizel olucaksa ve yakıt ekonomisi ön plandaysa düşünmeden alırım.

megane alınır mı yaa malzeme kalitesi Astra G den bile daha düşük bence yol tutuşu felaket sağlamlık güzen demiyorum bile şu link e bir bak istersen buradaki araçların %80 i taklalı ve sırf 3 sayfa megane II var bu da yetmiyorsa almadan önce çekicilerle bir görüşürdüm sağdan soldan topladıkları megane II ler hakkında biraz bilgi versinler sana bence tam bir hata olur bu değişimi yapmak
http://www.kazali-araba.com/ara.php...=0&sort=yt&vites=0&usertype=0&resim=0&liste=1

benim opelimi alıp da iki tane renault vericez deseler bile bi düşünürüm. sonuçta bir alman arabasından inip fransız arabasına biniceksin bunu unutma ! derdin modelse 2 bin daha koy yeni astra al ! ayrıca ben bir astra g perte çıkardım ve yürüyerek çıktım içinden bu da çok önemli!

aman aman bide eğer müzmin hastalıklı bir meganeII ye denk gelirsen başın çok ağrır.bence elegance+xenon+angel farlar bile satmaman için geçerli nedenler...

Megane 2 megane 1 kadar başarılı olamadı ama şahsi fikrim, bence alma.Çok büyük fark bulamayacaksın, üstelik ön panelin yarısından asagısındaki malzeme kalitesi seni uzebilir.Ancak bu gercekten deger mi ile ilgili bir karsılastırma oldugundan boyle, yoksa megane türkiyede alınacak uygun seceneklerden biridir

ben olsam o fiyata 1000 2000 ytl daha koyup vectra c kasa alırım hem model hem sınıf yükseltmiş olursun megene nerede vectra nerede

Her şeyini bildiğin elinde dururken bilmediğin ile niye uğraşacaksın . Bakımları tam yapılmışmı? Altından çapan oğlu çıkarsa yandın.Opelin bakımınıda yeni yaptırmışsın.konforunuda ararsın sonra. opele devam derim.

Geri