Zaten biz biyere çarpmadık boşta takla ya da taklalar attık bilmiyorum bu da bizim şansımız. bu arada ben link göremiyorum maalesef
pardon işte link
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten biz biyere çarpmadık boşta takla ya da taklalar attık bilmiyorum bu da bizim şansımız. bu arada ben link göremiyorum maalesef
ben bu saatten sonra kesinlikle benzinli araba almam kimseye de tavsiye etmem. diesel megane alinir mi dersen alinir ama benzinli megane bence alinmaz...
o zaman 2003 2004 lere baksan 24000 25000 civarı fiyat çekmişler senin için araba .coma biraz göz gezdirdim bence astradan megane geçmek pek mantıklı görünmüyor donanımı bırak ya vectrayı bir tarafa megane'ı yanına koy hangisi daha tatmin edecek seni eğer megane almak istiyorsan bir kaç arkadaşta belirtmiş bence dizel alya biz vectra c lerede baktık 2005 model vectra c comfort vardı 70.000 de idi 26.500 istediler ve donanım olarak megane ile karşılaştırınca donanımı çok zayıf ayrıca 1.6 motor vectra yı çekmez diyenlerdee çok bilmiyorum kararsız kaldım belki o vectra 70.000 değilde 30-40.000 olsaydı alınırdı ama o fiyat çok bence