arabandaki aksesuarları söküp ,sıfır bir astra classıc alıp ona takabilirsin,veya vectra c alabilirsin reno kesinlikle tavsiye etmem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arabandaki aksesuarları söküp ,sıfır bir astra classıc alıp ona takabilirsin,veya vectra c alabilirsin reno kesinlikle tavsiye etmem.
yeni astra classic te tavsiye edilecek gibi değil 2004 e kadar olanlarınkinden çok daha kötü bir malzeme kalitesi ve işçiliği var ayrıca bir sürü standart özellik yok
ayıptır sorması classic in pazarlığı kaçta bitti?? bazen liste fiyatıyla pazarlıklı fiyatı çok farkediyor.. zamanında 32 liste fiyatı olan astrayı 27 ye almıştıkGerçekten de doğru söylüyorsun. Ben şimdiki arabamı almadan önce sıfır classic-II'yi almak için bayiye gitmiştim. Ancak baktım ki eski kasalarla arasında çok fark var. Ucuza mal etmek için bir çok şeyi koymamışlar, pazarlığını bile yaptığım bir araçtı ve almaktan vazgeçtim.
İyiki de öyle yapmışım. Şimdiki aracımdan çok memnunum.
Ancak kardeşime aldık megane'dan çok memnun.
ayıptır sorması classic in pazarlığı kaçta bitti?? bazen liste fiyatıyla pazarlıklı fiyatı çok farkediyor.. zamanında 32 liste fiyatı olan astrayı 27 ye almıştık