opelin en sağlam arabasına sahib olduğunun farkında mısın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya biz vectra c lerede baktık 2005 model vectra c comfort vardı 70.000 de idi 26.500 istediler ve donanım olarak megane ile karşılaştırınca donanımı çok zayıf ayrıca 1.6 motor vectra yı çekmez diyenlerdee çok bilmiyorum kararsız kaldım belki o vectra 70.000 değilde 30-40.000 olsaydı alınırdı ama o fiyat çok benceben olsam o fiyata 1000 2000 ytl daha koyup vectra c kasa alırım hem model hem sınıf yükseltmiş olursun megene nerede vectra nerede
samet abi bizim arabayı 19.500 e alıyo biz fiyatı beyendikdynamic diyosun adaş...
alınır ama üstüne ne kadar fark vericeksiniz bakıyım?
ya biz vectra c lerede baktık 2005 model vectra c comfort vardı 70.000 de idi 26.500 istediler ve donanım olarak megane ile karşılaştırınca donanımı çok zayıf ayrıca 1.6 motor vectra yı çekmez diyenlerdee çok bilmiyorum kararsız kaldım belki o vectra 70.000 değilde 30-40.000 olsaydı alınırdı ama o fiyat çok bence
samet abi bizim arabayı 19.500 e alıyo biz fiyatı beyendik
bakın arkadaşlar şaka değil ben 200 le takla attım ve hiçbirşey olmadan arabadan çıktım bunda astramın payı büyük bence ! fotoğrafları koyucam ama boyutu büyük geliyo nasıl ayarlayabilirim ? bilen arkadaşlar var mı ?
bu linkten yararlanabilirsin ama yanlış anlama 200 km gerçekten küçük bir rakam değil o hızla başka bir arabaya bile çarpılsa pek kurtulma ihtimali vermiyorum