youtube a atmak okadarda zor olmamalı hepimimiz bakarız daha ii olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denenmişi var..isteyenlere özelden video ataırm
dogru cvp ben yıllardır 220olarak biliordumAstranın 94 body kit olup 150 HP olanları ile 96 body olup 150 HP olanları arasında aerodinamikten kaynaklanan top speed farkı var 94 GSI önden tek panjur olanların Aerodinamikleri 96 lardan daha iyi bu nedenle tek panjur olmayan body lerin Top speed leri 216 olarak verilirken tek panjurların top speed i 220 olarak veriliyor ben düşük olanını yazdım birisi çıkıp 220 değil aslında 216 demesin diye ama bu defa da tersi oldu 220 dendi ... Aslında 94 ünki max 220kmh 216 değil
atmana hiç gerek yok denizim ne sen sor kaç kere denedin abi diye nede ben söliim 106 da 306 da diye neoldu diye ...Denenmişi var..isteyenlere özelden video ataırm
Bence deniz abi nildiğim kadarıyla senin bi kaç videon var onların arasına katabilirsen daha ii olur şimdi böle tek tek herkes isticek Yavuz abiden sonra bak bende isticem meselaDenenmişi var..isteyenlere özelden video ataırm
fırat abi youtubeda white horse'un bikaç videosu var onuda attınmı attıysan sölede herkesin merakı gitsin ayrıca bi daha millet gti bulup gereksizcene kalkmasın+ + + Fır@t bende de var bende de hem de cok taze (05.01.2008)
şunu düzeltelim 1996 /1994 ten daha hafif bi araçtırAstranın 94 body kit olup 150 HP olanları ile 96 body olup 150 HP olanları arasında aerodinamikten kaynaklanan top speed farkı var 94 GSI önden tek panjur olanların Aerodinamikleri 96 lardan daha iyi bu nedenle tek panjur olmayan body lerin Top speed leri 216 olarak verilirken tek panjurların top speed i 220 olarak veriliyor ben düşük olanını yazdım birisi çıkıp 220 değil aslında 216 demesin diye ama bu defa da tersi oldu 220 dendi ... Aslında 94 ünki max 220kmh 216 değil