yok yaw,
boy boy oluyor açık ve net bi şekilde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte Onur abi şu karşılaştırmayı bide videolarla yani kanıtlarla süslersek hiç kimse kendini bişey sanmaz yanlışmıyım yanlışsan düzelt bana kalırsa karşılaştırmaya böle bi özellik katalım gerçi bu seferde pilotaja bulunuyo ama bilmiom artık napcaz ama en güzeli yine video veya en iyi kanıt ayrıca 106 beni hep korkutmuştur ndendir bilinmez heralde fare gibi oluşu çünkü gerçekten o araca 1.6 motor fazlasıyla büyük geliyo bu benim yorumumYa yapmayın arkadaşlar. Şu an şu başlığı okuyan bi 106cı da arabasını birşey sanacak..
Video koyalımda banlasınlar dimi
Halen 106 kalkışta geçer diyenler var
Evet belki GTI kg avantajından 1. ve 2. viteste burun (sadece burun) çıkarabilir.En fazla yapabileceği bu!
Ya yapmayın arkadaşlar. Şu an şu başlığı okuyan bi 106cı da arabasını birşey sanacak..
Video koyalımda banlasınlar dimi
dragta 106 alırda roll de roller gsi elinde
gitmeyen gsi ları sokmayalım lütfen
stok 106 kalkışta sfi i üzer ya bu kadarda opel fanatiği olmayın..ama yüksek hızlarda üzülür yani
yok yaw,
fırat abi youtubeda white horse'un bikaç videosu var onuda attınmı attıysan sölede herkesin merakı gitsin ayrıca bi daha millet gti bulup gereksizcene kalkmasın
eğer yoksa bak hemen akşam
106 xs VS astra gl kapışması yapabiliriz o yüzden varsa boşboşuna kalkmayayım
Fırat ben gözümle gördügümü konusurum...
Fırat ben gözümle gördügümü konusurum...