Astra sfi vs 106 gti vs 306 gti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fır@t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok yaw,

boy boy oluyor açık ve net bi şekilde :D:D:D:D

Ya yapmayın arkadaşlar. Şu an şu başlığı okuyan bi 106cı da arabasını birşey sanacak..
İşte Onur abi şu karşılaştırmayı bide videolarla yani kanıtlarla süslersek hiç kimse kendini bişey sanmaz:) yanlışmıyım yanlışsan düzelt bana kalırsa karşılaştırmaya böle bi özellik katalım gerçi bu seferde pilotaja bulunuyo ama bilmiom artık napcaz ama en güzeli yine video veya en iyi kanıt:D ayrıca 106 beni hep korkutmuştur ndendir bilinmez heralde fare gibi oluşu çünkü gerçekten o araca 1.6 motor fazlasıyla büyük geliyo bu benim yorumum:D

Video koyalımda banlasınlar dimi :D

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
KENDİMİ ÇOK CANİ GÖRDÜM CANIMMMMM
Şka bi yana Yavuz abi site adı vermek bilemi yasak yoksa bikaç video vardı iyiki koymamışım bak:( yoksa videoyu bilgisayara atıyordum
Çok saol yavuz abi bak bunu bilmiyordum youtubedan bikaç video göstresek odamı yasak şimdi GSİ VS VTİ yazın o zaman byler böle bi tavsiyede bulunayım o zaman baya bi egzoz dumanı soluyan vti göreceksiniz:good:

Halen 106 kalkışta geçer diyenler var :D

Evet belki GTI kg avantajından 1. ve 2. viteste burun (sadece burun) çıkarabilir.En fazla yapabileceği bu!

yani stock hiç bişi o arabada...

Ya yapmayın arkadaşlar. Şu an şu başlığı okuyan bi 106cı da arabasını birşey sanacak..

bir pejocu olarak katılıyorum...

benim profilde bir video olması lazımdı .. :rolleyes:

dragta 106 alırda roll de roller gsi elinde;)
gitmeyen gsi ları sokmayalım lütfen:D:D

sametcim drag mesafesi resmi olarak 402 den 250 mt ye filan çekilirse belki...
stok 106 kalkışta sfi i üzer ya bu kadarda opel fanatiği olmayın..ama yüksek hızlarda üzülür yani

buyur gel özele 3 farklı gti ile hem kısa hem uzun nası yürümüş sfi izleteyim ;) bana sanki sen pug fanatiğisin gibi geldi ama neyse :p
yok yaw,

boy boy oluyor açık ve net bi şekilde :D:D:D:D

engin boy boy boy olduğu gibi gencler hiç kasmıyo da kendilerini ;) öle camlar full acık dirsekler camdan cıkmıs :) hakikaten ; forever 106 :) :) :) denizcim sevgiler ;)

Fırat ben gözümle gördügümü konusurum;)...

fırat abi youtubeda white horse'un bikaç videosu var onuda attınmı attıysan sölede herkesin merakı gitsin ayrıca bi daha millet gti bulup gereksizcene kalkmasın:D
eğer yoksa bak hemen akşam
106 xs VS astra gl kapışması yapabiliriz o yüzden varsa boşboşuna kalkmayayım:D

cok yakında burakcım ;) ama gercekten 106 sfi'ya göre küçümsenecek bi arac değil hatta bizim 2.0 150 hp ile 106 yürümemiz marifet bile değil ama neyse biz kaşınmadık,videolar kısmetse bu akşam yayında :)

Fırat ben gözümle gördügümü konusurum;)...

Kadett-106 videosu görmek ister misin gözünle ;)

Deniz kankamla uğraşmayın..Daha çok genç,oyuna geldi :(

Geri