Astra sfi vs 106 gti vs 306 gti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fır@t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla bu konu ne zaman açığa kavuşacak merakla bekliyorum Stock bi 106 nın top speed de GSİ yi yeme şansı yok. 306 ilede Astra aynılar zaten 3 aşa 5 yukarı Pilotoja bakar..

stok 106 hiçbiryerde stok sfi ı yiyemez

1 sfi leş olmayacak
2 106 hakikaten stok olacak

Arkadaşlar moraller bozulmasın..Hiç gerek yok:)

stok 106 kalkışta sfi i üzer ya bu kadarda opel fanatiği olmayın..ama yüksek hızlarda üzülür yani

hala hayal görülüyor :) Sizi hangi 106 geçti yazsanıza bu arada 1.6 120 hp otomobilden bahsediyorsunuz sanırım bir yanlışlıkmı var ?
fabrika verileri ortada yalanmı söylüyor onlar ?
0-100 km de aralarında 0.7 saniye fark var ve bu fark GSI ın lehine 0.7 saniye 0-100 de büyük farktır ayrıca büyük motorlu ve ağır olan GSI fabrikaya göre 0-100 de daha hızlı iken 0-200 de yavaş olmasına imkan varmı ?
arkadaşlar Hangi 106 GTI geçiyor kalkışta sizi merak ediyorum hep aynı otomobilden bahsediyorsanız kesin modludur o
aksi takdirde imkanı yok 1.6 gtı gsı ın tozunu bile göremez bu kadarda net yazıyorum

hala hayal görülüyor :) Sizi hangi 106 geçti yazsanıza bu arada 1.6 120 hp otomobilden bahsediyorsunuz sanırım bir yanlışlıkmı var ?
fabrika verileri ortada yalanmı söylüyor onlar ?
0-100 km de aralarında 0.7 saniye fark var ve bu fark GSI ın lehine 0.7 saniye 0-100 de büyük farktır ayrıca büyük motorlu ve ağır olan GSI fabrikaya göre 0-100 de daha hızlı iken 0-200 de yavaş olmasına imkan varmı ?
arkadaşlar Hangi 106 GTI geçiyor kalkışta sizi merak ediyorum hep aynı otomobilden bahsediyorsanız kesin modludur o
aksi takdirde imkanı yok 1.6 gtı gsı ın tozunu bile göremez bu kadarda net yazıyorum

Halen 106 kalkışta geçer diyenler var :D

Evet belki GTI kg avantajından 1. ve 2. viteste burun (sadece burun) çıkarabilir.En fazla yapabileceği bu!

Ya yapmayın arkadaşlar. Şu an şu başlığı okuyan bi 106cı da arabasını birşey sanacak..

Geri