astrada anahtar içerde kalırsa ne yapılır?buyrun izleyin

emrastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://www.youtube.com/watch?v=2BhdFWSAFoo
youtubejacker programı olmayan izleyemez!!!
youtube yi görmek isteyenler bana pm atsın

Son düzenleme:
Emre ben de youtube yüzünden mahrum kalanlardanım. Hiç olmazsa kısaca anlatsan :).

eli uzanmış mı peki ? kapı kilidine kadar eğer uzanmamışsa esas hüsran orada başlar :)

Emre ben de youtube yüzünden mahrum kalanlardanım. Hiç olmazsa kısaca anlatsan :).

adam anahatarı içeride unutumuş sağ arka kebeleği kırmaya çalşıyor. tabi içi gittiği için çekiçle yavaş yavaş vuruyor. Bayan gamsız tabii ver ben kirim felan :)

windows 7 de yasaklı sitelere girmeyi bir türlü beceremedim :(

youtube Jacker diye aratın google çok ufak bir program. kurun sonra tüm pencereleri kapatıp adres bara vi vi vi yutubi nokta kom yazın :) acılır.

hatun tam dayaklık adamın içi gidio o orda makara yapıo :D şakamı bu :D

dns ayarlarıızı değiştirin izlersiniz..

Son düzenleme:
Anahtar içerdeyken araba nasıl kilitlenmiş? Belli bir süre sonra kendini mi kilitliyor?

adam ilk önce güzelce kendine sövüyor:D(niye unuttum diye) daha sonra çekici alıyor arka kelbekten işe başlıyor vuruyor ama opel kalitesi karşısında şaşırıyor sonunda opelde dayanamıyor ve kırılıyor:D

Anahtar içerdeyken araba nasıl kilitlenmiş? Belli bir süre sonra kendini mi kilitliyor?

Ben de bunu merak ettim. Kendini kilitlemesi sadece, eğer aracı kumanda ile açmışsanız ama hiçbir kapı açılmamış ise o zaman oluyor. 5 dakika bekleyip otomatik kilitliyor kendini, lakin bu nasıl olmuş?

Geri