astrada anahtar içerde kalırsa ne yapılır?buyrun izleyin

youtube Jacker diye aratın google çok ufak bir program. kurun sonra tüm pencereleri kapatıp adres bara vi vi vi yutubi nokta kom yazın :) acılır.

yada hiç program yüklemeden burdan açın
http://208.117.236.69/

dicektimde videolar görünmüyo

Son düzenleme:
ayni isi bizde 10 yil kadar önce yapmistik, dagin basinda piknikteydik ve yegenim anahtari icerde unutmustu yapacak tek sey cami kirmakti.bizde öyle yaptik..:D

İyi en azından camda film yok istesede kıramazdı (kırsada içeri elini sokamazdı)

Ama adam gerçekten çok kötü olmuş,içi acıyordu vururken.

adamin içi gidiyo resmen ya:)

Geçen arkadaşın arabasına hırsız girince öğrendim,bu arkadaki küçük cam ana camlardan daha pahalı imiş.

Geçende benim arabayıda böyle soydular.Kapı kolunu açınca bütün kilit devre dışı kalıyor.

Ne alaka kelebek daha pahalı.. astra h türk malı kelebek cam 45 lira
türk malı diye dalga geçmeyin avrupa araçların hemen hemen hepsi türk malı camdan üretiliyo

Arkadaslar konu acılmısken hazır sorıyim !

Benım astrayı kumanda dan kıtledıgımde butun kapılar kıtlenıp alarm aktıf hale gelıyor, ama anahtarı kapıya sokup cevırerek kıtlemeye calısdıgımda sadece şöför kapısı kıtlenıyor dıgerler gene acık durumda, bu nasıl çözülür ?

Benım astrayı kumanda dan kıtledıgımde butun kapılar kıtlenıp alarm aktıf hale gelıyor, ama anahtarı kapıya sokup cevırerek kıtlemeye calısdıgımda sadece şöför kapısı kıtlenıyor dıgerler gene acık durumda, bu nasıl çözülür ?
Bende istesen bile şöför kapısında anahtar çeviremezsin çevrilmiyor anahtar sadece kumanda:(

Bende de öyle, bende sağ kapıyı açık bırakıp konsoldaki kilitleme tuşuna basıyorum ve kapıyı kapatıyorum anahtarı kullanmıyorum.:mad:

Geri