Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim A kasada da aynı sorun var. Araca eski sahibi tarafından alarm taktırılmış. Belli bir süre araçta bir hareket olmazsa alarm güvenlik amacıyla camları kaldırıp, kapıları kilitliyor. Memlekette aynı hatayı abim yapmış, anahtarı koltuğun üzerine bırakıp lafa dalmış, kapılar kilitlenip camlar kapanınca arka kelebek camını kırmışlar. Yeğenin anlatınca kendi arabası sanıp amma gülmüştüm, meğerse kırılan cam benim arabanınkiymiş.
Ne yapayım, olan olmuş ben de ağlanacak halime gülmekle yetindimAbi sen ne yaptın. Bende sana çok güldüm. İnşallah bizimde başımıza gelmez.
Dün arabadaki karları temizlemek için kumandadan kilidi açtım. Sonra dışarda karları temizlerken kaç dk. sürdü bilmiyorum, kapılar kendiğinden kilitlendi. Şaşırdım çünkü 2.5 senedir böyle bir özellik oldugunu bilmiyordum.(özellikmi ondada emin değilim) Astra larda böyle bir özellik varmıdır arkadaşlar, yoksa cebimde kumandanın düğmesine baskı olduda ondan mı kapandı acaba.!
çekici alcan hatunun kafaya çakacan![]()