Astra'da Son Hiziniz Kaç Oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.el aldıysan ilk sahibi fazla sürat yapmamıştır belki

dizeli bilmem ama ben benzilide 190 ı saatler sonra görüyrum ve hiç bir güven yok o hızda böyle bi araba için. astra aldığım için bu yönden pişmanım diyebilirm...

ya anlamıyorum..astra yol tutuşuyla ün yapmıştır..ben de esp fln olmamasına rağmen yüksek hızla büyük virajları çok rahatça dönebiliyorum..ankara yolundaki virajlarda 180-190la inip çıktım araba raylarda gibiydi...nasıl bukadar farklı olabilirki arabalarımız?

Ben yapmadım ama kuzen yaptı zaten az kalsın hoşaf ediyodu bizi.2001 Astra G en son 210km/h.Araçta 2 kişiydik.Bide üstüne 200km/h la viraja girdi halen şoktayım zaten ama akıllandı acemi sürücü 90 ı geçmiyor korkusundan daha :D

ya anlamıyorum..astra yol tutuşuyla ün yapmıştır..ben de esp fln olmamasına rağmen yüksek hızla büyük virajları çok rahatça dönebiliyorum..ankara yolundaki virajlarda 180-190la inip çıktım araba raylarda gibiydi...nasıl bukadar farklı olabilirki arabalarımız?

Hayır öyle yol tutuşu demiyoum yoksa benm arabamda IDS plus artı alçaltımış şasi var virajlarda bi harika. ama yüksek hızdaki direksiyon hafifliğini beğenmiyorum ve arabanın sanki arka tarafının oynama hissini...

ben vectrayla 215km görüyorum düz bi yolda ,,,hızlanmam 200 den sonra tabiki hissedilir şekilde düşüyo,,,,bence eğim bile olsa vectra 225-230 gibi devir kesiciye girer zaten 5. viteste ,,,çünkü 215km de 6000-6100 gibi bi değere ulaşıyo........

walla eğimli yolda ben Borayla 220 yi gördüm ondan bişey yok hatta 1.9 TDI passat 235 dahi gördüm ama öenmli olan kendi arabam bu meret gitmiyo:((

güzel konu

abi deneme yapmayın hayatınızı düşünün boş ver 90 la gidin yauw

Kurt_35lidur konuya çubuk sokma şimdi:)) şaka bi yana da aslında konunun açılış maksadı bu değildi benm arabanın fazla gitmemesiydi sonra buna döndü olay:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri