Astra'da Son Hiziniz Kaç Oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
araban güzel bak ne güzel duruyo keşke benimde olsa zamanla acılır gider hız kötü sadece onu belirttim imzana ismini koysan ii olur :)

evet aslında haklısın semi zaten ben uzun yolda filan pek süratli gitmem ama arabayada basman gerektiği zaman gitmeli... Bu arada inşallah Allah sanada daha güzellerini nasip etsin...

Son düzenleme:
opel corsa 1,2 16 valf arabamla , adana mersin otobanının mersin gişelerine giden, yokuşsuz düzlüğünde ibreyi 180km ye değdirdim :)

106cıyla kapışmıştık, otoban faresi neymiş gösterdim ona .. tabi onun yanında birkaç astra clio vs vs vs :D

yanımda hanımda vardı, birara motor gürültüsüyle karışık sesini duyduğumda bağırdığını farkedip yavaşladım... ama 106cıyı da fena delirttim

yakuzzz büyüksünnn walla:)))))) opelli olmadıklarına pişman ettiğin için seni tebrik ediyorum:))

onun bi 1.2 de yerin altında vardır:))

tşk edrim:)) sneinde yorumlarını bekliyorum

walla arkadaşım hız iyi bişey değildir elbette ama senin son süratine ben 4 viteste (rahat) ulaşabiliyorum yorum olarak sana bunu yazabılırım anca
ama devirli gidersen umarım daha iyi hızlanırsın arabanda güzel maşallah kazasız sürüşler :)

yakuzzz büyüksünnn walla:)))))) opelli olmadıklarına pişman ettiğin için seni tebrik ediyorum:))

:D :D EYVALLAH KARDEŞİM , iltifatına mazhar olmak mutluluk verdi.

aslında zor değil devirli kullanınca her araba yapar; her viteste, erken vites atmadan aracın sünmesini sabırla beklemek lazım.. hele son viteste gaza aniden çökmek yerine yedire yedire sabırla hızlanınca ve tam gazdayken bir miktar daha beklenince maksimum hızına ulaşıyor araç.

ama ALLAH muhafaza o an için olabilecek herhangi bir aksilik, GIK bile dedirtmeden öldürür.

:D :D EYVALLAH KARDEŞİM , iltifatına mazhar olmak mutluluk verdi.

aslında zor değil devirli kullanınca her araba yapar; her viteste, erken vites atmadan aracın sünmesini sabırla beklemek lazım.. hele son viteste gaza aniden çökmek yerine yedire yedire sabırla hızlanınca ve tam gazdayken bir miktar daha beklenince maksimum hızına ulaşıyor araç.

ama ALLAH muhafaza o an için olabilecek herhangi bir aksilik, GIK bile dedirtmeden öldürür.
hepsine katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri