Astra'da Son Hiziniz Kaç Oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizde daha önceden astra h 1.6 eastronic vardı onunla 200 basmıştım.

onu bende biliyorum ya allah aşkına sana normal geliyomu (omach) 1.4 1.6 1.3 hemde cdti arabalrın 220-230-240 yapması hadi 1.6 lar nese 210 yaptını biliyorum gerisi çok komik ve hikaye geliyo bana ! eger difransiyel uzun olsaydı kısa olsaydı falan filan... sonuçta kısa veya uzun değil öle yada bölede bu motorlar bukadar hız yapması mümkün değil biraz önce baktım 1.3 cdti astra son hız 170-180 adam bana 220 den bahsediyo aynı şekilde 1.4 ler 180-187 km oda 230-240 diyor kusura bakmayın ben salak değilim yemezler bukadarınıda yani

Ben arabamla 200 yapmıştım ve hala da ağırdan ağırdan yükseliyodu.ozman benim arabada bi problem var.

:D
demekki katalogdan hızlı gidebilenler fabrikasyon hatası
ben emektarla 215 gördüm, eskidikçe de hızlanıyo meret :D:D
ama geçende denedim 195 te kalıyo
ama o yepisyeni astra h ların 200ü kesintisiz görmesi lazım

:D
demekki katalogdan hızlı gidebilenler fabrikasyon hatası
ben emektarla 215 gördüm, eskidikçe de hızlanıyo meret :D:D
ama geçende denedim 195 te kalıyo
ama o yepisyeni astra h ların 200ü kesintisiz görmesi lazım

astra h 1.6 200 görüyo ztn ama gerisi hikaye geliyo bana helede sonuçlar otrdayken hadi arabanı ii açtın çok çok ii açtın 10 bilemedin 15 km artsın ki mümkünmü bilmem ama gerçekte öle bişe olsaydı opel bunu baya bi reklam amaçlı kullnırdı gibime gelio ki fabrika verileri rüzgarsız ağırlıksız tam lastik basıncı vs. vs. gibi şeylerle yapılıyo ! işin tezatlığın şimdi bunu çogu astra kullanıcısı kabul etmicek ama fabrika verileri yakıt tüketimlerine az derler daha çok yakıyoruz fabrika verileri son hız sınırınada daha fazla yapıyoruz derlar yani farika verisinde yakıt tüketimine ulaşamazlarken fabrika verileri hız sınırını 20-30 km hız aşıyolar valla bravo !

ayrıca selçuk arkadaşım sanırım yanlış yazmışsın nick bölümüne xzenon die bişe yok xenon var :D

uyarın için saol da,gülme nedenini anlayamadım.konu içinde küçükmü düştünki başkasının en ufak bi hatasında gülüyosun...

uyarın için saol da,gülme nedenini anlayamadım.konu içinde küçükmü düştünki başkasının en ufak bi hatasında gülüyosun...

:confused: :confused: :( :( arkadaşım ne alaksı var yani bi samimiyet çerçevesinde sölemek istedim yanlış anlaşımasın die aynen bu durumda olduğu ama yanlış anladıysan özür dilerim:sorry:

dizelciler depoya benzin takviyesi yapsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri