Astra'da Son Hiziniz Kaç Oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel anlatım :) iyi hızlanmalar

yavas yavas

kafayı yiyecem arkadaş biz opelle 180-200 le giderken korkuyoruz. bizim bacanak var şirket arabası 1.2 albea ile 200 basıyor. fakat adam hergün yollarda hayat bukadar ucuzmu. ben birkere 170 bastım fakat asfalt sıfır asfalt değilgi mucurluydu. baya korktum yani o hızda Allah korusun ön lastik falan patlasa.

1.8 astra h super benzinle 220 yapiyorum. Ama ayni anda GPS navigator 200 gibi gosteriyor :(

arkdaşım benm arabda 4. viteste 180 diyo 5 e atıyom yine 180 yok gitmiyo...

kardes bence sen bizimle kafa yapıyosun o araba 180 i gecmiyorsa at cöpe

gitsin ozaman yazık ya insan gorunumune bakıp bişey zannedecek aracı

tabi 4. viteste 180 diyo 5 e atıyom yine 180 yok gitmiyo.. diyerek bizi kafalamıyorsan

1968 2,5 - 130 hp standart :) en son 210 km bi 40 km gider gibiydi ...

araç 4 vites :) saygılar...

ne 180 ne 200 ben aracımla kastamonudan gelirken 230 bastım ama benin aracım sürekli uzun yolda motoru 200 220 lerde açtım daha 1000km deyken bizim bi akraba 240 ı herzaman vurduğunu söylüyor.bence sizin arabalar şehiriçinde yaşlanmış

yok artık daha neler bira gerçekçi olalım benim arabm 2.0 ayrıca turbo 240 ancak yani senin arabanda maşallah gülerim ben lütfen biraz daha gerçekçi olalım ya !:(

ya ayrıca çok özürdilerim 1.4 1.6 1.3 cdti fln bu tür motorlarla 220-240 arası yapanlar bi resim rica edebilrimiyim bana çok saçma geliyo benim resimlere baka bilrisiniz 240 -245 te kalıyo araba çok ilginç sizin bukadar hız yapmanız sadece gerçek ten çok dik bi yojuş var adana ankara arası orda 260 yaptım maşllah sizinkiler bnei bmw m3 bile geçecek m3 bile son hız 250 yapmayın arkadaşlar! http://img248.imageshack.us/img248/856/collage11ih2.jpg

bmw de son hız sınırlandırılmış 250km/h ;) kilidi kaldırdıktan sonra diferansiyel oranı ile alakalı olarak 290-300 çok rahat görüyor.

aslında burada şu merak konusu. son hız diferansiyel oranı ile alakalı biliyorsunuz. astra 1.3cdtı, 1.4-1.6 gibi modellere daha uzun bir diferansiyel koyulsa veya koyulma imkanı var mıdır bilmiyorum ama bence 1.6 olanı çok raha 200km/h gibi bir sürati geçecektir.

kısa diferansiyel kalkışı arttırır ama son sürati düşürür, buna karşılık uzun diferansiyel kalkışı zayıflatır ama son sürati arttırır diye biliyorum. bmwde ben 3 adet diferansiyel kullandım enson kilitli diferansiyel kullandım3.45 oranında son sürati 230 gibi kesiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri