Astra'ya İmpo tarzı egsoz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstRA_ZN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AstRA_ZN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracıma HKS slash cut tarzı egsoz aldım. Acaba aşağıdaki resimde olduğu gibi sola doğru yatık şekilde bağlatsam nasıl durur yakışırmı?

dscf0018br5.jpg

Bence hiç koyma, Astra G'ye gitmez.

bence düz bağlatsanız daha güzel olabilir..

hayırlı olsun..

aracınızın arkadan fotoğrafı varsa koyun buraya, sitede photoshop'la uğraşan arkadaşlar var, size 2 şekliyle de yapıp göstersinler..

bence olur gibi...;)

Slash Cut gitmez bence Aytaç, Astra G'ye oval falan daha çok gidiyor.

Slash Cut gitmez bence Aytaç, Astra G'ye oval falan daha çok gidiyor.
Abi oval kullandım uzun süre sıkıldım o yüzden bu modele geçtim.Parasınıda ödedim zaten geri dönüşü yok artık:)İmpolarda görüyorum hoşuma gidiyo bi deneyelim dedik işte.Umarım yakışır.

Abi oval kullandım uzun süre sıkıldım o yüzden bu modele geçtim.Parasınıda ödedim zaten geri dönüşü yok artık:)İmpolarda görüyorum hoşuma gidiyo bi deneyelim dedik işte.Umarım yakışır.

Aytaç,

Kesinlikle yakışacaktır.Ben de supersprint almadan önce OTTO kullanmıştım. tek yakışmadığı an aracını yükselttiğin an olacaktır. Bu arada, tampon veya MS design ın arka eki ile biraz oynaman gerekebilir. Açıkçası bu çapla ilgili bir konu. Umarım klasik oval/kare kafalı bir son susturucu ile de alacağının karşılaştırmasını yapmışsındır (çapı açısından). ''Tamponuma veya MS' e el sürdürmem'' dersen de, o zaman ani açı alan yükseltilerde (apartman girişi bir anda dikleşen bir rampa ise veya çok yüksek bombeli bir hız kesici üzerindeyken yada kapalı bir garajdan aynı şekilde bir anda dikleşen bir açı ile çıkarken) normalden biraz daha yavaş olmanı önerebilirim. Bence çok hoş bir deneme olacak. Farklı olmak iyidir. Yemişim standartları

şimdiden güle güle kullan

Aytaç,

Kesinlikle yakışacaktır.Ben de supersprint almadan önce OTTO kullanmıştım. tek yakışmadığı an aracını yükselttiğin an olacaktır. Bu arada, tampon veya MS design ın arka eki ile biraz oynaman gerekebilir. Açıkçası bu çapla ilgili bir konu. Umarım klasik oval/kare kafalı bir son susturucu ile de alacağının karşılaştırmasını yapmışsındır (çapı açısından). ''Tamponuma veya MS' e el sürdürmem'' dersen de, o zaman ani açı alan yükseltilerde (apartman girişi bir anda dikleşen bir rampa ise veya çok yüksek bombeli bir hız kesici üzerindeyken yada kapalı bir garajdan aynı şekilde bir anda dikleşen bir açı ile çıkarken) normalden biraz daha yavaş olmanı önerebilirim. Bence çok hoş bir deneme olacak. Farklı olmak iyidir. Yemişim standartları

şimdiden güle güle kullan
:)Araba zaten standartları aştı egsozda sıradışı olsun Astra'lar arasında diye düşünüyorum zaten bende Arda:)MS saolsun geleceği görüp egsoz kısmındaki bölmeyi biraz geniş tutmuş.Yer açmaya fln gerek yok yani.Oval egsozda bile kenarlarda bayaa yer kalıyor yuvarlak slash cut için oldukça yer var yani.Çıkış çapı 10 cm umarım küçük kalmaz yeni egsoz.Oval biraz daha heybetli gibi zaten.Takınca görücez nasıl oldu.Resimleri çekip paylaşırım sizinlede mrk etme:)

ben kullandım gayet güzel gidiyor.ama stepne ve yaydan dolayı istesen de pek yan yapamıosun.

Geri