hayırlı olsun kardeşim eksozun yakısmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eywallah kardeşim. 150 Euro fiyatı egsozun ama Türkiye'de 220 Euro civarıymış.Sesi tam istediğim gibi tok ve homurtulu devirlendikçe homurtusu artıyor.Performans olarak tam deneme fırsatım olmadı henüz çünkü egsozu taktığım gün aracı servise sokmuştum bujileri ve yağı değişti ondan dolayı egsozun performansını ilerleyen zamanlarda göreceğim.Ama bi rahatlık var arabada söylemeden geçemiycem onu daha rahat hızlanıyor şuan.krdsm hayırlı olsun güle güle kullan
sorması ayıptır 1-kaca aldın 2-sesi guzelmı 3-performansda degısıklık warmı?
Saol kardeşimhayırlı olsun kardeşim eksozun yakısmiş
Saol Sarper boya için Sonax a teşekkür ediyorum zaten çok profesyonel ve ilgililer.8 senedir müşterileriyim daha bi hatalarını görmedim.Arabanın rengi daima cannlı ve diri.Kapalı garajda durmasınında etkisi var tabi.8 senedir ben daha fazla güneşe ve yağmura maruz kalmışımdır ondanBody kit yakıştı gerçekten ilk başlarda tereddüt ettim ama oturdu arabaya.Başka Astra'da görmediğim için aynı modeli içim rahat şuan.Egsoz da 10 numara olduhayırlı olsun aytaç..hem bodykit hem de egzoz için.. bu arada maşallah aracın rengide çok diri duruyo...
Saol Sarper boya için Sonax a teşekkür ediyorum zaten çok profesyonel ve ilgililer.8 senedir müşterileriyim daha bi hatalarını görmedim.Arabanın rengi daima cannlı ve diri.Kapalı garajda durmasınında etkisi var tabi.8 senedir ben daha fazla güneşe ve yağmura maruz kalmışımdır ondanBody kit yakıştı gerçekten ilk başlarda tereddüt ettim ama oturdu arabaya.Başka Astra'da görmediğim için aynı modeli içim rahat şuan.Egsoz da 10 numara oldu
Walla Sarper ben uzun süre Avcılar Sonax a götürdüm arabayı,Avcılardaki kapanınca Sefaköy'e götürmeye başladım sonra Sefaköydeki kapandı Merterdekine götürüyorum artık.Merterde kapanırsa yavaş yavaş Anadolu yakasına doğru gelicez heraldeİlk baharda ve son baharda aracına pasta cila ve boya koruma yaptırsan ilk günkü kadar temiz ve diri kalır boyan.İllegali severim yapalım bayram sonrası bişeyler.hmm bende bi pasta cila yaptırıyım diyorum nerdeki sonax..ya da Yeliz abla ve Mustafa abi den bi indirim olursa pasta cilaya da geliyim diyorum nasıl olsa her hafta ordayım...hatta Yeliz abla bence bi triger kampanyası gibi pasta cila kampanyası da başlatabilir mi acaba ( gerçi kışda geldi ama.. ) Aytaç bi gciler buluşması ayarlayalım demiştin ya..bayramdan sona ben de varım olmadı illegal toplanırız..
sonaxa takılmış gidiyosun ii merter aklımda olsun saol Aytaç aslında meguars on numero ama tuzlu biraz...Walla Sarper ben uzun süre Avcılar Sonax a götürdüm arabayı,Avcılardaki kapanınca Sefaköy'e götürmeye başladım sonra Sefaköydeki kapandı Merterdekine götürüyorum artık.Merterde kapanırsa yavaş yavaş Anadolu yakasına doğru gelicez heraldeİlk baharda ve son baharda aracına pasta cila ve boya koruma yaptırsan ilk günkü kadar temiz ve diri kalır boyan.İllegali severim yapalım bayram sonrası bişeyler.