arkadaşlar merhaba;
bende astraya kavuşmayı isteyenler kervanındayım.ancak benim olayım biraz farklı.sanırım bu başlıkta bulunan arkadaşlar araç siparişlerini vermiş ve araçlarının gelmesini dört gözle bekleyenlerden oluşuyor.eğer tahminim doğruysa Allah yardımcınız olsun işiniz zor.herhalde gelene kadar asker yolu bekler gibi beklersiniz ,zira ben öyle olurum diye tahmin ediyorum
inşallah bir aksilik olmazsa bende şu bir kaç ay içerisinde astra 1.4 sport manuel almayı düşünüyorum.aslında aklımda son bir kaç senedir leon vardı ancak, çok sıkı araştırmalarım beni bu araca yönlendirdi.ciddi araştırma derken abartmıyorum, aylardır kılı kırk yararak leon,astra .... ve envai çeşit aracı ders çalışır gibi inceledim
tabi bu incelemeler,araştırmalar safhasında bu sitede dahil bir çok markanın sitesine üye oldum daha ayrıntılı bilgi alabilmek adına.bazı arkadaşlar öyle detaylı bilgiler vermiş ki fazlasıyla tatmin oldum diyebilirim.ve bu tatmin duygusu marka fanatikliğini sizlerde görmemiş olmamdan kaynaklanıyor.benim gibi araştırma yapan kişiler adına emin olun ki bu söylediğim olay en önemli kıstas.araçlarını bekleyen arkadaşlarıma bol bol sabır diliyorum ve aynı duyguyu en kısa sürede bende yaşamayı umut ediyorum