Tabiki iyi orjinal araca göre fabrikasyon imalat ürün alınıp takılınca benim yaptığım yanında yavan ekmek misali gibi bişi oluyor.O kadar meblalara hali ile bu işçilik ürün yapılması normal.Rabbim işlerini artırsın.
Benim işçiliğimi onlarla kıyaslamak bile hata olur.Rabbime çok şükür verilen meblalara karşın elimden gelen en temiz işçilik ve malzeme ile yapabildiklerim bunlar.Daha orjinal dursun isteniyorsa Sizin önerdiğiniz yerede gidip yaptırabilirler.Onlarla yarışım olmadı olamaz da zaten.Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Verilsin orjinal Hella gündüz farı için 200 300 avro araca takılsın.Orjinal görünmez diyemezsiniz çünki markası belli kalıbı belli.Adı bile orjinal olmuş demeye pisikolojik olarak yeterli.
Ayrıca benim taktığım merceklerde orjinal bu şirketin taktıklarından hiç bir farkı yok ki.Balastlar bile aynı.Çünki dünyada bunları üretenler belli.Ben asla çin üretimi mercek kullanmadım bütün çalışmalarımda oem ürünler kullandım.Dikkatinize sunarım.
Bu şirket Opel Astra halojen farına mercek takacak.Ne yapıyor far tasının kalıbını alıp mercek şapkası hazır halde üretipte mi takıyor?bunu yapıyorsa orjinal derim.Haricen böyle mercek için tası oyup merceği oturtup sonrada mercek şapkası mı takıyor?Böyle yapıyorsa benim yaptığımdan farkı nerede?
Çünki bu işlemin mantığı benim yaptığımla aynı ve onlarda bunu böyle yapacak başka şansları yok.İşçilik olarak benden çok iyi olsunlar saygı duyarım.Ben tekil kişiyim imkanlarım ve bana iş yaptıranların imkanlarıda belli.Bu ve bu tür firmalar ile kıyaslanmak beni üzer.
Yazınızdan alınmadım,yanlış bişilerde anlamadım.Sadece biraz açıklık getirmek şart oldu.